Athens Kallithea - Λαμία: 3-0

Η Athens Kallithea ολοκλήρωσε τη σεζόν με καλή εμφάνιση, καθώς κέρδισε τη Λαμία με το εμφατικό 3-0.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε βαθμολογικό κίνητρο, αλλά είχε σίγουρα γόητρο, η ομάδα της Καλλιθέας κατάφερε να πάρει ένα άνετο τρίποντο. Η χρονιά ολοκληρώθηκε μ’ ένα εύκολο 3-0, δείγμα του ότι η ομάδα του Μαλεζά παίζει εξαιρετικό ποδόσφαιρο κι ο υποβιβασμός της δεν κρίθηκε μόνο από αγωνιστικά κριτήρια.

Athens Kallithea – Λαμία: 3-0

Ο Στέλιος Μαλεζάς διατήρησε το 3-4-1-2, το οποίο έχει φέρει καλά αποτελέσματα. Κάτω από τα δοκάρια ξεκίνησε ο Γκέλιος, η δεξιά πλευρά ανήκε στον Μανθάτη και η αριστερή στον Σοϊρί. Στο κέντρο της άμυνας ήταν ο Καινούριος, ο Τσιβελεκίδης και ο Μεχίας, ενώ στο χώρο του κέντρου βρέθηκε ο Μεταξάς και ο Μεγιάδο. Στο «10» ήταν ο Λεμπόν και στην κορυφή της επίθεσης ο Λουκίνας κι ο Αλφαρέλα.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς, καθώς ο Αλφαρέλα εκμεταλλεύτηκε την πάσα του Σοϊρί κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Στο 32ο λεπτό ήρθε η δεύτερη μεγάλη φάση, με τον Μεγιάδο να σουτάρει λίγο δίπλα από το πλαϊνό δοκάρι.

Στην επανάληψη και πιο συγκεκριμένα στο 54ο λεπτό, ο Σοϊρί έκανε μια σέντρα σουτ, την οποία απέκρουσε ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Ο Αλφαρέλα εκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, σκοράροντας το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Το τελικό 3-0 δεν άργησε να έρθει, καθώς στο 59′ ο Μερκάτι εκτέλεσε από κοντά, ο Συριτούδης απέκρουσε προσωρινά και ο Σοϊρί σκόραρε στην επανάληψη.

Η επόμενη μέρα τη βρίσκει στο «Ελ Πάσο»

Η σεζόν ολοκληρώθηκε, η Athens Kallithea υποβιβάστηκε και η νέα σεζόν θα τη βρει στη Superleague 2.

Ο Πέτρος Φιλιππάκος πήρε θέση και δήλωσε πως θα παραμείνει η διοίκηση, ενώ είναι δεδομένο πως από τη νέα σεζόν η ομάδα θα επιστρέψει στην Καλλιθέα και θα αγωνιστεί στο ιστορικό «Ελ Πάσο».

Ο προγραμματισμός φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει και σύντομα περιμένουμε τα νέα δεδομένα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *