Αθλητισμός

Athens Kallithea FC τερματοφύλακας Κώστας Κότσαρης

Η Athens Kallithea FC ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Κώστα Κότσαρη με ελεύθερη μεταγραφή μετά τη λήξη του συμβολαίου του με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Κότσαρης, 26, διατήρησε 13 φορές ανέπαφη την εστία του τη σεζόν 2022/23, τρίτη καλύτερη σχετικά επίδοση στη Super League 2. Είναι πρώην διεθνής με την Εθνική Ελπίδων και με μικρότερες ηλικιακά κατηγορίες της Εθνικής Ελλάδος και προϊόν της ακαδημίας του Παναθηναϊκού.

Γεννημένος στην Αθήνα, ο Κότσαρης αναδείχθηκε από την ακαδημία του Παναθηναϊκού και αγωνίστηκε με την πρώτη ομάδα, κάνοντας το ντεμπούτο του στην ηλικία των 19 ετών σε έναν αγώνα Κυπέλλου τον Ιανουάριο 2015. Το ντεμπούτο του στη Super League 1 έγινε τον Νοέμβριο 2018 σε έναν αγώνα εναντίον του Ολυμπιακού, και προχώρησε μετρώντας πέντε συνολικά εμφανίσεις στο πρωτάθλημα τη σεζόν 2018/19, τελευταίες του συμμετοχές προτού αποχωρήσει από την ομάδα το καλοκαίρι 2020.

Τον Σεπτέμβριο 2020, ο Κότσαρης υπέγραψε στον Απόλλωνα, και αφού μέτρησε τρεις συμμετοχές στην πρώτη του σεζόν εκεί, εξελίχθηκε σε βασικό τερματοφύλακα για πρώτη φορά στην επαγγελματική του σταδιοδρομία, μετρώντας 16 συμμετοχές ως βασικός στο τέρμα στη σεζόν 2021/22 της Super League 1.

Μετά τον υποβιβασμό του Απόλλωνα, ο Κότσαρης διατήρησε 13 φορές ανέπαφη την εστία του σε 20 αγώνες και ήταν ένας από τους τερματοφύλακες που ξεχώρισαν για τη σεζόν 2022/23 της Super League 2, βοηθώντας την ομάδα να τερματίσει στην τρίτη θέση στο πρωτάθλημα.

Σε διεθνές επίπεδο, ο Κότσαρης είναι 29 φορές διεθνής εκπροσωπώντας τις Εθνικές ομάδες Κ17 και Κ21.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Ο ΙΟΠ τίμησε όλα τα μέλη της Ολυμπιακής ιστιοπλοϊκής ομάδας

Απάντηση