Το 6o Μεσογειακό Φεστιβάλ του Δήμου Καλλιθέας (9-22 Σεπτεμβρίου)

Ο Δήμος Καλλιθέας για έκτη χρονιά παρουσιάζει το Μεσογειακό του Φεστιβάλ, υπό την καλλιτεχνική επιμέλεια της Μαρίτας Παπαρίζου.

Στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν, λόγω της πανδημίας, ο Δήμος Καλλιθέας, πιστός στα υγειονομικά πρωτόκολλα, που επιβάλλει η ΓΓΠΠ, πραγματοποιεί σχεδόν το σύνολο των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ στο χώρο Πολιτισμού και Νεολαίας (Ματζαγριωτάκη και Εσπερίδων).

Η θεματική για φέτος αντλεί έμπνευση τόσο από τα «Νησιά της Μεσογείου», όσο και από την «Ελλάδα ανά τους πολέμους», με αφορμή και τη συμπλήρωση των 200 χρόνων, από την Ελληνική Επανάσταση.

Η οπερέτα του Θεόφραστου Σακελλαρίδη «Βαφτιστικός», συναυλίες κλασικής μουσικής με την Παιδική Νεανική Συμφωνική Ορχήστρα, τη βραβευμένη Φιλαρμονική του Δήμου, αλλά και τους Filii Notas, το ορατόριο «Juditha triumphans» του Βιβάλντι, γραμμένο για την πολιορκία της Κέρκυρας από τους Οθωμανούς, θεατρικές παραστάσεις από το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου, αλλά και ο «Διάλογος» του Διονυσίου Σολωμού, χορός και γαστρονομία συνθέτουν το καλειδοσκόπιο των εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθούν από τις 9 ως τις 22 Σεπτεμβρίου 2021, με ελεύθερη είσοδο.

Το αναλυτικό πρόγραμμα βρίσκεται αναρτημένο και στην ιστοσελίδα του Δήμου www.kallithea.gr

 

 

 

Χορηγοί επικοινωνίας

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Τρίτη 25 Απριλίου Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας

Απάντηση

Recommended
Στη σημερινή εκπομπή (Δευτέρα 6/9 και ώρα 18:00 - 20:00)…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: