ΑΛΛΑ

Ιρακινός τραυμάτισε ελληνίδια φοιτήτρια στην Ερμού

Ιρακινός λαθρομετανάστης, μαχαίρωσε  νεαρή φοιτήτρια ενω πήγαινε στη δουλειά της και κατέληξε στο νοσοκομείο για χειρουργική συρραφή στα δύο βαθιά τραύματα που της προκάλεσε με μαχαίρι

Ο Ιρακινός λαθρομετανάστης, με το μαχαίρια στα χέρια, μετά την επίθεση παρέμεινε στο πλακόστρωτο της Ερμού

 

H 22χρονη φοιτήτρια Ναυτιλιακών στο Πανεπιστήμιο του Πειραιά, μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο  «Ευαγγελισμός» με ΕΚΑΒ και εισήχθη στο ΤΕΠ του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός». Σύμφωνα με τους γιατρούς, έφερε δύο τραύματα στη θωρακική χώρα, υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία και μεταφέρθηκε στο χειρουργείο για ερευνητική θωρακοτομή προς αντιμετώπιση των τραυμάτων.

Ο 42χρονος λαθρομετανάστης σύμφωνα με αυτόπτες, μετα την επίθεση φώναζε , «είμαι πράκτορας και τρομοκράτης». Σύμφωνα με πληροφορίες, πάσχει από ψυχιατρική νόσο και έχει ιστορικό.

«Ήταν απαθής, δεν ήθελε να το σκάσει και να φύγει. Στάθηκε εκεί και την κοιτούσε», περιγράφει αυτόπτης μάρτυρας, η οποία ανέπτυξε την εκτίμηση ότι ο λαθρομετανάστης ήθελε να επιτεθεί ξανά στην 22χρονη φοιτήτρια.

Δράστης και θύμα δεν είχαν προηγούμενη γνωριμία και ούτε είχαν προηγούμενα. Η 22χρονη ήταν περαστική και δέχθηκε τη φονική μανία του Ιρακινού λαθρομετανάστη.

Το μαχαίρια, μήκους 24 εκατοστών με λειρπίδα 13 εκατοστών κατασχέθηκε απο τους Αστυνομικούς. Ο λαθρομετανάστης δράστης της επίθεσης συνελήφθη και οδηγήθηκε στο ΤΑ Συντάγματος.

πηγή

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Παρελθόν και Μέλλον Dacia με την υπογραφή Renault

Απάντηση