Ναυτιλία

Απέναντι στους Ναυταθλητικούς Συλλόγους ΝΟΤΚ ΣΕΑΝΑΤΚ ΝΑΟΕΦΚ ΙΟΠ ΔΕΗ

 Συνεχίζεται η κόντρα των Ναυταθλητικών Συλλόγων με την διοίκηση του Δήμου Καλλιθέας.

 O Πρόεδρος του ΝΟΤΚ  Ανδρέας Αντωνόπουλος σε συνέντευξη που μας είχε παραχωρήσει τον Δεκέμβρη του 2020 είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

Καθαρισμός της θαλάσσιας περιοχής της Ναυταθλητικής Μαρίνας Καλλιθέας με πρωτοβουλία του ΝΟΤΚ 21 Ιουνίου 2020

“Υπήρχαν διάφορα προβλήματα με το Δήμο Καλλιθέας τα προηγούμενα χρόνια. Σήμερα τι γίνεται; Θεωρώ πως σήμερα το κλίμα είναι καλό. Όλες οι πλευρές αφήσαμε πίσω τα πέτρινα χρόνια και κοιτάμε το μέλλον με αισιοδοξία. Συνεργαζόμαστε εξαιρετικά με τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού Μανώλη Κωστάκη και λύνουμε όλα τα θέματα ρουτίνας με αμοιβαία κατανόηση. Πιστεύω πως η επιλογή του για αυτή την θέση ήταν εξαιρετική, με τα όσα έχω βιώσει μέχρι στιγμής και ελπίζω να συνεχιστεί έτσι και στο μέλλον Οι προσωπικές σχέσεις με τον Δήμαρχο Δημήτρη Κάρναβο ήταν πάντα καλές, ακόμα και στα δύσκολα χρόνια και αυτό θεωρώ πως είναι ένας από τους βασικούς συντελεστές που έχουν προχωρήσει οι συζητήσεις για τα θέματα μας και έχει μπει το πλαίσιο της οριστικής και τυπικής λύσης.

Πηγή : Ανδρέας Αντωνόπουλος πρόεδρος ΝΟΤΚ ήρθε η στιγμή για Φρέσκο Άνεμο στην Ελληνική Ιστιοπλοΐα | Kalithea Press

Ένα χρόνο μετά άραγε τι έχει μεσολαβήσει και οι Ναυταθλητικοί Όμιλοι είναι απέναντι όπως αναφέρει και το Το συγκεκριμένο δελτίο τύπου που μας απέστειλαν…

 “Τα Χριστούγεννα είναι γιορτή αγάπης και συνεισφοράς. Ο Δήμαρχος Καλλιθέας, ο Πρόεδρος και μέλη της συμπολίτευσης του Δ.Σ. του Aθλητικού Oργανισμού Γιάννης Γάλλος, βρήκαν σκόπιμο να «ευχηθούν» σε  250 μέλη των ομίλων  ΝΟΤΚ, ΣΕΑΝΑΤΚ ΝΑΟΕΦΚ και ΙΟΠ ΔΕΗ, στέλνοντας αγωγές για αποζημίωση δήθεν τελών ελλιμενισμού παρελθόντων ετών. Μια χειρονομία που «συνάδει απόλυτα με το πνεύμα των ημερών».  Κεραυνός εν αιθρία για 250 οικογένειες για οφειλές που ούτε τις φαντάζονταν, ούτε υπάρχουν. Οι ανωτέρω δημοτικοί εκπρόσωποι διατηρούν την πεποίθηση ότι οι κάτοχοι σκαφών ανήκουν στα «πολύ υψηλά οικονομικά στρώματα της τοπικής κοινωνίας».  Όμως σκόπιμα μιλούν για πολυτελή σκάφη αναψυχής, και όχι για ναυταθλητικά, όπως είναι τα σκάφη των μελών μας. Η διαφορά είναι μεγάλη και σημαντική.  Στην τελετή της κοπής της πίτας του ΝΟΤΚ το 2020 (λίγο πριν την πρώτη καραντίνα), μπροστά σε εκατοντάδες προσκεκλημένους και  σε πολλούς εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας και όχι μόνο, ο δήμαρχος κύριος Δημήτρης Κάρναβος μας είχε διαβεβαιώσει ότι θα σταθεί δίπλα στους ναυταθλητικούς ομίλους της πόλης μας και ότι θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την βελτίωση των συνθηκών που επικρατούν στην μαρίνα της Καλλιθέας.

διάβασε και αυτό  Νικόλαος Λαγκαδιανός: O νέος διευθυντής του Επιτελικού Γραφείου του υπουργού Ναυτιλίας

Τί εννοούσε όμως Ιδού το ερώτημα, Τί σκέψεις είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του και τί μεθόδους εξόντωσης του ναυταθλητισμού επεξεργαζόταν;

Οι 250 αγωγές που επιδοθήκαν εντός των εορτών δεν αποτελούν απόδειξη καλής θέλησης.  Αντίθετα αποσκοπούν στην εξόντωση του ναυταθλητισμού και των εκπροσώπων του.

Παρότι είμαστε σχεδόν βέβαιοι ότι θα δικαιωθούμε στα δικαστήρια, σε κάθε περίπτωση το αποτέλεσμα θα είναι να γονατίσουν οικονομικά οι όμιλοι, που θα αναγκαστούν να ξοδέψουν χιλιάδες ευρώ για να αντικρούσουν τις παράλογες απαιτήσεις του Δήμου.

Μάλλον αυτό είναι το ζητούμενο για να αποδυναμωθούν τελείως οι όμιλοι και να γίνουν εύκολη βορά στα σχέδια του Δήμαρχου για να «βελτιώσει» τις συνθήκες που επικρατούν στην Ναυταθλητική Μαρίνα της Καλλιθέας «σκοτώνοντας» τον Ναυταθλητισμό.

Τα σχέδια αυτά δεν θα περάσουν!

 

 

 

 

 

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Την περίοδο των Χριστουγέννων γίνεται ένα πάντρεμα του σύγχρονου, όπως…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: