Πολιτική

Πολ Ευμορφίδης Ευ Κίνηση χρειάζονται στην Βουλή

Στην πρώτη κάλπη τον Μάιο το κόμμα “Ευ Κίνηση” του συγγραφέα Λεωνίδα Καραϊσκου και του επιχειρηματία Πολ Ευμορφίδη δεν ήταν αφού είχε κοπεί από τον Άρειο Πάγο όμως στις εκλογές Ιουνίου δίνει δυναμικά το Παρών

Η ομάδα μελών που από την πρώτη στιγμή αγκάλιασαν την “Ευ-Κίνηση” είναι 200 μέλη  και θα κατέβει κανονικά στις εκλογές στις 25 Ιουνίου αφού έχει ήδη εγκριθεί από τον Άρειο Πάγο αυτην την φορά. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου Α Αθηνών είναι ο Πολ Ευμορφίδης, ή όπως είναι γνωστός ευρύ κοινό, ο mr. Cocomat.

Τα  ψηφοδέλτια μέχρι αυτην την στιγμή τηρούνται μυστικά. θα ανακοινωθούν στο σύνολο τους τις επόμενες ημέρες. Όμως ξεχωρίζει από την Καλλιθέα η υποψηφιότητα του επιχειρηματία Γιώργου Μπον ο οποίος σε δήλωση του μας ανέφερε πρέπει εμείς οι ίδιοι να ασχοληθούμε με τον τόπο μας πέρα από τα σημερινά κόμματα τα οποία κλείνου τον κύκλο τους. Είχα την χαρά να γίνω μέλος αυτης της ομάδας που αποτελεί το κόμμα Ευ-Κίνηση από την πρώτη στιγμή λόγω της γνωριμίας μου με τον κύριο Ευμορφίδη από τα μαθητικά μου χρόνια αφού ήταν καθηγητής μου. Επομένως όταν μου έγινε η πρόταση να είμαι υποψήφιος είπα το Ναι γιατί σαν επιχειρηματίας που ασχολούμαι με την Τέχνη θεωρώ ότι έφτασε η στιγμή στην Ελλάδα να υπάρχει ένα κόμμα που έχει σαν αρχή την οικολογική συνείδηση.

διάβασε και αυτό  Συζήτηση στη Βουλή για την κοινωνική πολιτική 6 Ιουλίου live στη www.Kalithea Press.gr

Στην έντυπη διαδημοτική εφημερίδα Έρευνα Press Ιουνίου περισσότερα

Facebook Comments Box

Απάντηση