Νέα ΚαλλιθέαςΠολιτισμός

5η παράσταση του «Θεάτρου της Δευτέρας στην Καλλιθέα»- Κρατήσεις θέσεων

Με τις ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΕΣ της Άννας Ανδριανού, σε σκηνοθεσία Κων/νου Κυριακού, συνεχίζονται στις 15 Μαρτίου, οι φετινές παραστάσεις του «Θεάτρου της Δευτέρας στην Καλλιθέα», διαδικτυακά.

Η είσοδος είναι ελεύθερη και κάθε κάτοικος Καλλιθέας μπορεί να εξασφαλίσει τη θέση του στην παράσταση, ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

1o βήμα: Από την Τρίτη 9 Μαρτίου ως την Παρασκευή 12 Μαρτίου στέλνετε μήνυμα με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο στο theatrodefteraskallithea@gmail.com ή εναλλακτικά στο dhmiourgia@kallithea.gr, στο οποίο θα αναγράφονται:

  • Το ονοματεπώνυμο του ενδιαφερομένου
  • Η διεύθυνση κατοικίας του
  • Ο αριθμός του σταθερού του τηλεφώνου και θα επισυνάπτεται ένας λογαριασμός ΔΕΚΟ που αποδεικνύει τη μόνιμη κατοικία του

2ο βήμα: Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Καλλιθέας κατανέμει, στη συνέχεια, τα μηνύματα κατά σειρά λήψης ώστε να συμπληρωθεί ο αριθμός εκείνων που μπορούν να πάρουν κωδικούς για να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την κάθε παράσταση.

3ο βήμα: O ενδιαφερόμενος λαμβάνει ηλεκτρονικά έναν κωδικό, με τον οποίο ο ίδιος αλλά και όσοι βρίσκονται μαζί του εκείνη τη στιγμή μπορούν να παρακολουθήσουν διαδικτυακά την παράσταση, αφού πρώτα τον τοποθετήσουν λίγο πριν από την έναρξη σε διεύθυνση που, επίσης, θα τους αποσταλεί.

Αν δεν βρεθεί το e-mail στα εισερχόμενα μηνύματα, παρακαλούμε ελέγξτε και τους φακέλους Ανεπιθύμητα (spam) και Προσφορές. Διαφορετικά επικοινωνήστε με το τηλ. 210-9570001 (8 π.μ.-3 μ.μ.)

Επίσης, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να γνωρίζουν τα εξής:

  • Η πλατφόρμα θα είναι ανοικτή τη Δευτέρα 15/3/2021 για 24 ώρες δηλαδή από 00:01 έως 23:59. Δεν υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης της παράστασης σε άλλο χρονικό διάστημα πέραν του προγραμματισμένου. Παρακαλούμε μεριμνήστε για την έγκαιρη προσέλευσή σας στη σελίδα προβολής υπολογίζοντας και τη διάρκεια της παράστασης.
  • Κάθε οικογένεια δεν χρειάζεται να αποστείλει περισσότερα από ένα ηλεκτρονικά μηνύματα για κάθε παράσταση.
  • Απαγορεύεται αυστηρά η μαγνητοσκόπηση, ηχογράφηση, φωτογράφηση μέρους ή και ολόκληρης της παράστασης καθώς και κάθε χρήση οπτικοακουστικών μέσων καταγραφής.
διάβασε και αυτό  Συνεχίζονται μέχρι 12 Αυγούστου οι αιτήσεις με voucher για παιδικούς σταθμούς Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης

Τα στοιχεία της παράστασης:

Παίζουν: Άννα Ανδριανού, Βάσια Παναγοπούλου, Κατερίνα Μπιλάλη
Θεατρική σκηνοθεσία: Κωνσταντίνος Κυριακού
Τηλεσκηνοθεσία: Κώστας Κιμούλης

Οργάνωση παραγωγής: Αλεξάνδρα Ευστρατιάδη

Διάρκεια: 70 λεπτά

Πηγή: kallithea.gr


Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Του Αντώνη Τσιμπλάκη Στο νήμα κέρδισε, πέρυσι, το λιμάνι του…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: