Εκδηλώσεις

4ο Summer Camp “Betty’s Εye” του ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης

Ολοκληρώθηκε για άλλη μια χρονιά το 4ο κατά σειρά Summer Camp “Betty’s Εye” του παραρτήματος του ΚΕΑΤ Θεσσαλονίκης, που έλαβε χώρα στην Λεπτοκαρυά Πιερίας από τις 5 έως τις 9 Ιουλίου 2021, με τη συμμετοχή παιδιών της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και με διάθεση άκρως καλοκαιρινή, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσοι συμμετείχαν. 

Υπό τη διοργάνωση των κ.κ. Λείας Αβραάμ και Βασιλικής Μακρυγιάννη, μέσα σε ένα ευρύ πλαίσιο δράσεων, οι μαθητές και εκπαιδευόμενοι του ΚΕΑΤ είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία μεγάλη σειρά δράσεων, όπως δημιουργική απασχόληση με μουσική, κηπουρική, κεραμική, ζωγραφική, κολύμβηση και παιχνίδια παντός τύπου. 

Συμμετείχαν ακόμη σε οργανωμένες εξορμήσεις όπως στον ιππικό όμιλο, επισκέψεις στο Αρχαιολογικό Μουσείο στο Δίον, στο Αρχαιολογικό Πάρκο των Λειβήθρων, πληροφορήθηκαν για την πανίδα και την χλωρίδα της περιοχής στο Κέντρο πληροφόρησης Εθνικού Δρυμού Ολύμπου και έκαναν πικ-νικ στο δάσος με οικολογική συνείδηση και σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, διασκέδασαν στην θάλασσα, πάνω στην φουσκωτή πίστα και έκαναν βόλτες με θαλάσσια ποδήλατα. Στο τέλος, παρέδωσαν στην μονάδα ανακύκλωσης του Δήμου, όλα τα πλαστικά μπουκάλια νερού που είχαν χρησιμοποιήσει στην διάρκεια του Summer Camp, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στη διατήρηση της καθαριότητας, στους χώρους που επισκέφτηκαν. 

Ευχαριστούμε όλη την ομάδα των εργαζομένων και εθελοντών που δούλεψαν με ευθύνη και επαγγελματισμό, για να πραγματοποιηθεί το 4ο Summer Camp ‘’Betty’s Eye’’.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Δήμο Δίου Ανατολικού Ολύμπου, στην Εφορία Αρχαιοτήτων Πιερίας, για την άριστη συνεργασία και τις διευκολύνσεις που μας παρείχαν.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας που με την καθοριστική συνεισφορά τους συντέλεσαν στην επιτυχία αυτού του Camp, που γέμισε με παιδικά χαμόγελα. Ειδικότερα, ευχαριστούμε την ΠΑΟΚ Action, το Youthorama και την παγκόσμια καμπάνια ‘’A BALL FOR ALL’’, την Κάβα Φοίνιξ Ολύμπου Χαΐτογλου, το Water Park Λεπτοκαρυάς, το Φαρμακείο Πρωτοψάλτη στην Περαία Θεσσαλονίκης, καθώς και το Φαρμακείο Δημητρακοπούλου στη Βασ. Όλγας. 

διάβασε και αυτό  Στο Faliro Summer Theater οι Locomondo την Παρασκευή 1 και το Σάββατο 2 Οκτωβρίου

Ευχόμαστε σε όλους ένα καλό καλοκαίρι! Κι επειδή ποτέ δε λέμε αντίο, θα πούμε καλή αντάμωση για του χρόνου!

Facebook Comments Box

Απάντηση