Πένθος για τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη – Έχασε την μητέρα του

Στη θλίψη βυθίστηκε η οικογένεια του περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη, καθώς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του Πόπη.

Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με τη μητέρα του ήταν στο Ζάππειο την ημέρα της ορκωμοσίας του ως νέου περιφερειάρχη Αττικής.

Ο Γ. Πατούλης είχε μεγάλη αδυναμία στη μητέρα του, την οποία χαρακτήριζε ηρωίδα. Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του ο κ. Πατούλης ανεφερόμενος στη μητέρα του τόνισε: «Τα παιδικά μου χρόνια θα ήταν ευχή να μην τα περάσει κανένας. Ξέρετε, βρεθήκαμε με τον αδελφό μου εσώκλειστοι σε μια σχολή, από 3 έως 7,5 χρόνων. Κατόπιν βρεθήκαμε κοντά στη μητέρα μας και εργαστήκαμε μαζί της στο μαγαζί που διατηρούσε για να μας αναθρέψει. Αν δεν δουλεύαμε, δεν θα ζούσαμε. Περάσαμε δυσκολίες πολλές, αλλά ήμασταν ενωμένοι. Εγώ, ο αδελφός μου και η μητέρα μου ζούσαμε σε ένα σπίτι 25 τετραγωνικών. Είχαμε, όμως, μια ηρωίδα μάνα, την κ. Πόπη, η οποία έδωσε τα πάντα και καταφέραμε να σπουδάσουμε».

Η Εξόδιος ακολουθία θα γίνει στη Μητρόπολη Αμαρουσίου αύριο 15 Οκτωβρίου στις 13.00. Η τελετή λόγω των υγειονομικών συνθηκών θα πραγματοποιηθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο. Επιθυμία της οικογένειας αντί στεφάνων τα χρήματα να δοθούν για την ενίσχυση του Σικιαρίδειου Ιδρύματος εις μνήμη Καλλιόπης Κατελάνου Πατούλη

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Αυξήσεις των κύριων συντάξεων τον Φεβρουάριο

Απάντηση

Recommended
Σε λίγες ημέρες και πάλι μαζί σας η διαδημοτική εφημερίδα…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: