Πολιτισμός

Music Escapades: Larry Gus στο ΚΠΙΣΝ

Το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 21.00 το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) υποδέχεται τον Larry Gus.

Γνωστός για τις γεμάτες ενέργεια συναυλίες του, οι οποίες συνδυάζουν φωνητικά με ηλεκτρονικούς ήχους, ο Larry Gus παρουσιάζει το νέο του άλμπουμ στον Θόλο στον Λαβύρινθο στο πλαίσιο της μουσικής ενότητας Music Escapades του ΚΠΙΣΝ.

Ο μουσικός Παναγιώτης Μελίδης δραστηριοποιείται στην ελληνική εναλλακτική σκηνή από το 2006, όταν και στράφηκε στη δημιουργία ηλεκτρονικής μουσικής μετά τη διάλυση του πανκ ντουέτου του Ginger. Υιοθέτησε το ψευδώνυμο Larry Gus, ένα ενδιαφέρον λογοπαίγνιο με τη λέξη «λάρυγγας», για να δώσει το στίγμα του νέου του ήχου.

Η μουσική του Larry Gus συνδυάζει ηχητικές κατασκευές με βάση μουσικά samples και ψυχεδελικές ποπ μελωδίες. Οι πρώτες του ηχογραφήσεις έγιναν γνωστές από τηλεοπτικά σποτ και άνοιξαν τον δρόμο για συναυλίες με loops και επί σκηνής δημιουργία καλειδοσκοπικών beats. Μετά από μια μεγάλη σειρά δισκογραφικών εμφανίσεων σε συλλογές, remix και online, o Larry Gus κυκλοφόρησε το πρώτο του πλήρες άλμπουμ, Silent Congas, ψηφιακά το 2012. Ακολούθησε το Years not Living το 2013. Το νέο άλμπουμ του, με τίτλο Subservient, πρόκειται να κυκλοφορήσει από την DFA.

Στη συναυλία του στο ΚΠΙΣΝ θα παρουσιάσει την καινούρια του δουλειά καθώς και μουσική από προηγούμενες κυκλοφορίες του.

Συντελεστές:

Larry Gus, φωνή, ηλεκτρονικά

Η είσοδος στη συναυλία είναι ελεύθερη.

Οι συναυλίες της σειράς Music Escapades, καθώς και η πλειονότητα των εκδηλώσεων του ΚΠΙΣΝ, πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο χάρη στην αποκλειστική δωρεά του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ).             

    

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας SNFCC.org και στις σελίδες μας στα social media @SNFCC.

Facebook Comments Box

Απάντηση