ΑθλητικαΑθλητισμός

Kallithea Half Marathon 2022 Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου

Kallithea Half Marathon 2022 για 3η χρονιά με το «Όραμα Ελπίδας»… Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στον 3ο Ημιμαραθώνιο Καλλιθεας …μεταφέρουμε παντού το μήνυμα «Δώσε Ελπίδα, Δώσε Ζωή»!
Όλοι οι δρομείς αλλά και το κοινό θα έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στο περίπτερο του Συλλόγου «Όραμα Ελπίδας» στην Πλατεία Νερού για να ενημερωθούν και να γίνουν νέοι εθελοντές δότες μυελού των οστών!

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει την Κυριακή (18/9) η Τροχαία Αττικής στο Δήμο Καλλιθέας λόγω της διεξαγωγής του ημίμαραθωνίου «Kallithea Half Marathon 2022».

Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθεί προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, κατά τις ώρες 08:00 -13:30 στις παρακάτω οδούς:

Βοηθητική οδός της Λ. Συγγρού (παράδρομος), στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λυσικράτους και Ευριπίδου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Πειραιά.
Σωκράτους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λυσικράτους και Ευριπίδου.
Ηρακλέους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Λυσικράτους και Ευριπίδου.
Δημοσθένους, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σόλωνος και Ευριπίδου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Δοϊράνης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σόλωνος και Ευριπίδου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας.


Ευριπίδου, στο τμήμα της μεταξύ της βοηθητικής οδού της Λ. Συγγρού (παράδρομος) και της οδού Επαμεινώνδα – Λάμπρου Κατσώνη.
Επαμεινώνδα-Λάμπρου Κατσώνη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Δοϊράνης και της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλη οδό.
Ν. Βότση, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πεισιστράτους και της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος. Λυσικράτους, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Επαμεινώνδα – Λάμπρου Κατσώνη και της Λ. Συγγρού. Ταγμ. Πλέσσα, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Επαμεινώνδα – Λάμπρου Κατσώνη και της Λ. Συγγρού. Αχιλλέως, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Επαμεινώνδα – Λάμπρου Κατσώνη και της Λ. Συγγρού.
Επιπρόσθετα απαγορεύεται η στάση και η στάθμευση των οχημάτων στις παρακάτω οδούς, κατά τις ώρες 06.00 -13.30:

διάβασε και αυτό  Συνεχίζει η Βούλα Ζυγούρη Πρόεδρος Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών το νέο Διοικητικό Συμβούλιο

Μπορεί να είναι εικόνα χάρτης και κείμενο που λέει "σειδώνος Στρατηνοσ ΣιαΕ.Ε. Πάρκο Σταύρος Νιάρχος εισίστρατου Ναυαρίνου Κέντρο Πολιτισμου μου ιδρυμα Σταύρος Νιάρχος Ξέφωτο (ΚΠΙΣΝ) Μαρίνα Φαλήροι Marin Πλατεία Νερού ΠροςΓλυφάδα GrantTho Grant Tho Ολυμπιακό Στάδιο του Ταε Κβό Ντο Goodys Delta Falirou South Polis Ιωάννουοις ωάννου:φις Πάρκο Αγίου Γεωργίου- Τροκαντερό Δημοτικό Γήπεδο Παλαιού Φαλήρου Σωτήρης Αγγελόπουλος ς-Παλαιά semaiaus"

 

Δοϊράνης, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Σόλωνος και Ευριπίδου. Ευριπίδου, στο τμήμα της μεταξύ της βοηθητικής οδού της Λ. Συγγρού (παράδρομος) και της οδού Επαμεινώνδα – Λάμπρου Κατσώνη. Επαμεινώνδα – Λάμπρου Κατσώνη, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Δοϊράνης και της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος. Πεισιστράτους, στο τμήμα της μεταξύ της εισόδου του Κέντρου Πολιτισμού Ιδρύματος «Στ. Νιάρχος» και της οδού Επαμεινώνδα. Ν. Βότση, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Πεισιστράτους και της παλαιάς Λ. Ποσειδώνος.

Μπορεί να είναι εικόνα 4 άτομα

Η τροχαία απευθύνει έκκληση στους οδηγούς για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στις παραπάνω οδούς κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Facebook Comments Box

Απάντηση