Αττική

H Φώφη Γεννηματά στο εργοτάξιο ανάπλασης Φαληρικού όρμου στην Καλλιθέα

Στην Καλλιθέα βρέθηκε χτες η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής κ. Φώφη Γεννηματά συγκεκριμένα επισκέφτηκε το εργοτάξιο ανάπλασης του Φαληρικού όρμου. Κατά την διάρκεια της επίσκεψης της ενημερώθηκε από τον περιφερειάρχη κ. Γιώργο Πατούλη και την Αντιπεριφερειάρχη Νοτίου Τομέα κ. Δήμητρα Νάνου για την πορεία των έργων και το χρονοδιάγραμμα της ανάπλασης και την δημοπράτηση της Β φάσης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αυτό το έργο στον Φαληρικό Όρμο είναι ένα έργο πνοής για ολόκληρο το Λεκανοπέδιο. Η παράταξή μας το εμπνεύστηκε, το ξεκίνησε και γι’ αυτό το παρακολουθούμε συνεχώς. Ζητήσαμε την άμεση δημοπράτηση της δεύτερης φάσης και σήμερα ο περιφερειάρχης δεσμεύτηκε ότι αυτό θα γίνει μέσα στον Αύγουστο. Χαιρόμαστε που έστω και με καθυστέρηση δύο ετών, η πίεσή μας -και μάλιστα μετά την ερώτηση που έκανα στον ίδιο τον πρωθυπουργό- πιάνει τόπο. Εμείς θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την εξέλιξη γιατί θέλουμε να δούμε την ελεύθερη πρόσβαση πια των πολιτών της ευρύτερης περιοχής σε αυτό το μεγάλο έργο, αλλά και τον ουσιαστικό ρόλο των δημάρχων σε συνεργασία με την Περιφέρεια», ανέφερε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ.

Στην συνάντηση με τον Περιφερειάρχη συμμετείχαν και ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος και ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου κ. Ανδρέας Ευθυμίου καθώς και αντιδήμαρχοι των δύο δήμων και επικεφαλής δημοτικών παρατάξεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Πρώτος στην Καλλιθέα ο Νίκος Ανδρουλάκης στον β΄ γύρο των εκλογών στο ΚΙΝΑΛ

Απάντηση

Recommended
Η πανδημία μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα να μην βρίσκεται…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: