H Γιαγιά Μαρίτσα δεν είναι πια μαζί μας

Οι δηλώσεις του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και του Προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, για το θάνατο της γιαγιάς της Λέσβου που έγινε διεθνώς γνωστή για την προσφορά αλληλεγγύης στους πρόσφυγες όπως και όλοι οι Έλληνες.

Η Μαρίτσα Μαυροπούλου, η μία από τις τρεις γιαγιάδες της Λέσβου που άνοιξαν την αγκαλιά τους στα προσφυγόπουλα που έφταναν στο νησί, έφυγε από κοντά μας. Η γιαγιά Μαρίτσα θα αποτελεί πάντοτε σύμβολο αλληλεγγύης και αγάπης. Συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους οικείους της», έγραψε ο πρωθυπουργός.

«Είχα την τύχη να γνωρίσω την Μαρίτσα Μαυροπίδου, μια απ’ τις «γιαγιάδες της Λέσβου» που έγιναν η εικόνα της ανθρωπιάς των Ελλήνων. Ένιωσα τη ζεστασιά της ψυχής της. Την αποχαιρετώ με συγκίνηση», έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Facebook Comments Box



Ακολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Ο Κυριάκος Αμαραντίδης είναι 21 ετών και αγωνίζεται ως ακραίος…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: