ΑΛΛΑ

Facebook Messenger: Ολοκληρώθηκε ο επανασχεδιασμός του και η νέα εφαρμογή είναι διαθέσιμη για όλους

Πέρυσι τον Μάιο στα πλαίσια του F8 developers conference η Facebook ανακοίνωσε τον επανασχεδιασμό του Facebook Messenger. Από τότε η εταιρεία έδινε σε μεμονωμένους χρήστες πρόσβαση στα νέα χαρακτηριστικά της εφαρμογής.

Η καταχώρηση του Facebook Messenger στο Google Play και το App Store έχει ενημερωθεί και οι εικόνες δείχνουν το νέο inteface. Ωστόσο, σύμφωνα με την ομάδα του Messenger, θα πάρει λίγο χρόνο μέχρι η αναβάθμιση να είναι διαθέσιμη για όλους τους χρήστες.

Ο στόχος του επανασχεδιασμού ήταν να γίνει πιο απλός ο client συνομιλιών έτσι ώστε τα μηνύματα μας να είναι και πάλι στο επίκεντρο. Ίσως αυτό δικαιολογεί τον χρόνο που χρειάστηκε η εταιρεία μέχρι να ολοκληρώσει τον επανασχεδιασμό της εφαρμογής, και να τη διαθέσει στο κοινό.

Μετά την ανακοίνωση του επανασχεδιασμού του, το ανανεωμένο Facebook Messenger ήταν διαθέσιμο για συγκεκριμένους χρήστες. Ο μόνος τρόπος που μπορούσε ο κάθε χρήστης να αποκτήσει την αναβαθμισμένη έκδοση της εφαρμογής ήταν να έχει στην κατοχή του μια συσκευή Facebook Portal, η οποία εξανάγκαζει το app να πραγματοποιεί αναβάθμιση στις beta εκδόσεις.

Neo Facebook Messenger 001

Μερικά από τα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του επανασχεδιασμού είναι η μείωση των εννέα καρτελών σε τρεις. Επίσης, το νέο interface είναι πιο καθαρό, λιτό, και σχεδόν εξ ολοκλήρου άσπρο. Οι συνομιλίες θα εξακολουθούν να έχουν όλα τα χαρακτηριστικά και τις λειτουργίες που έχουν προστεθεί ανά τα χρόνια, όπως τα παιχνίδια, τα bots, και οι υπενθυμίσεις. Μόνο που τώρα θα είναι κρυμμένα πίσω από ένα νέο εικονίδιο τεσσάρων κουκίδων. Οπότε, αν και δεν προστέθηκαν νέα χαρακτηριστικά, η εμπειρία του χρήστη βελτιώθηκε αρκετά.

Πηγή

Facebook Comments Box

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: