Υποστράτηγος ε.α. Π.Σ. Παναγιώτης Κοτρίδης “ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ”/ “I AM HERE FOR YOU”/ ”SENİN İÇİN BURADAYIM”»

Στις συζητήσεις και την αντιπαράθεση που προκάλεσε η εικόνα με την αποτύπωση Έλληνα Πυροσβέστη να κρατά στην αγκαλιά του ένα κορίτσι ανάμεσα στα χαλάσματα του σεισμού στην Τουρκία, απαντά ο δημιουργός της

Η πλέον εκφραστική σύνθεση εικόνας έχει ανα κοινοποιηθεί στα κοινωνικά δίκτυα και αποτυπώνει έναν άνδρα της ελληνικής ομάδας διασωστών της ΕΜΑΚ να απομακρύνει από τα χαλάσματα στον καταστροφικό σεισμό της Τουρκίας ένα παιδί. Αρκετοί έσπευσαν να αποδώσουν σε φωτογραφικό στιγμιότυπο την εικόνα η οποία είναι δημιουργική φαντασία σε ηλεκτρονική σύνθεση ως digital art με χρήση Photoshop και Midjourney (πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης).

Δημιουργός της εικόνας είναι ο Υποστράτηγος ε.α. του Π.Σ. Παναγιώτης Κοτρίδης, διευκρίνισε, ότι έμπνευσή του ήταν η πρόθεσή να τιμήσει τους συναδέλφους του Πυροσβέστες που σε άνιση μάχη με τον χρόνο επιχειρούν σε έρευνα και διάσωση εγκλωβισμένων στα συντρίμμια του καταστροφικού σεισμού στην Τουρκία.

«Για να τιμήσω τους συναδέλφους που δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την διάσωση των πληγέντων από τους σεισμούς της Τουρκίας, έφτιαξα αυτή τη φωτογραφία.

“ΕΙΜΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ”/ “I AM HERE FOR YOU”/ ”SENİN İÇİN BURADAYIM”», αναφέρει ο δημιουργός Υποστράτηγος ε.α. του Π.Σ. Παναγιώτης Κοτρίδης.

Nantiareport.gr Τον πρόσφατα ε.α Υποστράτηγο του ΠΣ, Παναγιώτη Κοτρίδη, τον γνωρίζω προσωπικά. Όσοι υπηρέτησαν μαζί του στο ΠΣ γνωρίζουν ότι εκτός από μάχιμος Πυροσβέστης καθώς παρά το γεγονός ότι έφερε βαθμό Αξιωματικού, ήταν πρώτος στα μέτωπα και στις επιχειρήσεις του ΠΣ. Ο ίδιος έχει ιδιαίτερη ενασχόληση με ευρεσιτεχνίες και είναι δημιουργός εφαρμογών που έχουν αποκαλέσει παρακαταθήκη για το ΣΕΚΥΠΣ . Με ήθος και ειλικρίνεια στην πορεία της Υπηρεσιακής του πορείας στο ΠΣ έχει ξεχωρίσει για τις Αρχές του και το έντονο αίσθημα προσφοράς στον συνάνθρωπο και την αγάπη του για το προσωπικό και το Πυροσβεστικό Σώμα.

διάβασε και αυτό  Δεμένα τα πλοία στα λιμάνια αύριο

Ας κρατήσουν οι επικριτές των πάντων την προσωπική τους άποψη και αν δεν ξέρουν καλύτερα να διατηρούν τη σιωπή.

Αλεξίου Νάντια

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Θλίψη σκόρπισε στον πολιτικό χώρο ο πρόωρος χαμός του βουλευτή…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: