Πολιτισμός

Athens Photo World: Ομιλίες Φωτογράφων – Λουίζα Γκουλιαμάκη, Νίκος Πηλός, Κωνσταντίνος Πίττας, Σπύρος Στάβερης και Santiago Lyon

Τέσσερις ομιλίες σημαντικών και έμπειρων φωτογράφων με μακρόχρονη πορεία στη φωτογραφία, στο ντοκουμέντο και στο ρεπορτάζ παρουσιάζουν τη δουλειά και τις εμπειρίες τους στο κοινό μέσα από μια ζωντανή συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Δευτέρα 10/06 | 20:00 – 22:00: Ο Κωνσταντίνος Πίττας με σημαντικό έργο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό και ο Σπύρος Στάβερης, με το μοναδικό φωτογραφικό στυλ απαθανάτισης της ζωής των σύγχρονων Ελλήνων.

Πέμπτη 13/06 | 19:00 – 21:00: Ο Νίκος Πηλός, ένας από τους πιο γνωστούς φωτογράφους ντοκουμέντου στη χώρα μας, με πλούσιο έργο και πολλές διεθνείς διακρίσεις.

Παρασκευή 14/06 | 19:00 – 21:00: O Santiago Lyon, με μακρόχρονη εμπειρία στο πρακτορείο Associated Press και τώρα υπεύθυνος περιεχομένου της εταιρείας Adobe, θα μιλήσει στους παρευρισκόμενους τόσο για την περιπετειώδη όσο και για την πιο τεχνική πλευρά του φωτορεπορτάζ και της φωτογραφίας γενικότερα.

Θα υπάρχει ταυτόχρονη διερμηνεία προς και από την Αγγλική γλώσσα.

Σάββατο 15/06 | 17:00 – 19:00: H Λουίζα Γκουλιαμάκη, ενεργή και δραστήρια φωτορεπόρτερ του Γαλλικού Πρακτορείου Ειδήσεων (AFP) και από τις λίγες γυναίκες φωτορεπόρτερ στην Ελλάδα.

πηγή: https://www.snfcc.org

 

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Γκράφιτι σε ταράτσα της Ηλιούπολης - Από έναν 16χρονο.

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: