31 Χρόνια Καρναβάλι στο Μοσχάτο-Ταύρο

 

Πέρασαν 31 χρόνια από την πρώτη φορά του Καρναβαλιού στο Μοσχάτο…Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που μας απέστείλε ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου και σας το παρουσιάζουμε …

 

Για 31η χρονιά ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου ετοιμάζεται να ζήσει σε ρυθμούς Καρναβαλιού! Με πολλές εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, με μουσικά δρώμενα και εργαστήρια κατασκευών, αλλά και με το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού και τη συμμετοχή του COLOUR DAY FESTIVAL, οι πολίτες και οι επισκέπτες της πόλης μας θα ανακαλύψουν πλούσιες ψυχαγωγικές και μουσικές εκδηλώσεις για το διάστημα της αποκριάς!

Η κορύφωση των εκδηλώσεών μας έρχεται με τις δύο μεγάλες παρελάσεις μας, τη νυχτερινή στον Ταύρο, το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου και την μεγάλη παρέλαση της Κυριακής 23 Φεβρουαρίου στο Μοσχάτο, με τη συμμετοχή αρμάτων και χιλιάδων μεταμφιεσμένων, αλλά και με τις δύο μεγάλες συναυλίες που περιμένουν τους καρναβαλιστές με το τέλος των δύο παρελάσεων.

Η πόλη μας γιορτάζει, τα σχολεία και οι σύλλογοι του Δήμου μας “μεταμφιέζονται” και συμμετέχουν στο εορταστικό κλίμα, το Κυνήγι του Χαμένου Θησαυρού ξεσηκώνει την πόλη με τους γρίφους και τα παιχνίδια του, ενώ τα παραδοσιακά Κούλουμα στην πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου (Δημαρχείου) και στο Πάρκο Ηρώων Ενόπλων Δυνάμεων στον Ταύρο, θα σηματοδοτήσουν το τέλος των φετινών εκδηλώσεων.

Ζούμε το κλίμα του Καρναβαλιού, επιλέγοντας τα καταστήματα του Μοσχάτου και του Ταύρου για την ψυχαγωγία μας και τις αγορές μας! Καλή Αποκριά!

Ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου

Ανδρέας Γ. Ευθυμίο

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  ΒΟΑΚ | 9 εκατ. ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα στο τμήμα Σούδα – Καλύβες

Απάντηση

Recommended
Ο νέος θανατηφόρος κινεζικός ιός είναι πιθανόν να μεταφέρθηκε στους…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: