ΚοινωνίαΝέα Καλλιθέας

20 Χρόνια ΚΕΠ ΣΤΑΘΜΟΣ ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση Τρίτη 11 Μαΐου 2021

Ο Δήμος Καλλιθέας με αφορμή τα 20 χρόνια λειτουργίας του Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας «ΣΤΑΘΜΟΣ» των δήμων Καλλιθέας και Μοσχάτου Ταύρου (ΚΕΠ ΣΤΑΘΜΟΣ)
Διοργανώνει την Τρίτη 11 Μαΐου 2021 στις  19:00 ανοιχτή διαδικτυακή συζήτηση – Ενημέρωση Μέσω της Διαδικτυακής Πλατφόρμας του Δήμου Καλλιθέας

Στην συζήτηση θα πάρουν μέρος ο Δήμαρχος Καλλιθέας και Πρόεδρος ΚΕΠ ΣΤΑΘΜΟΣ Δημήτρης Κάρναβος , ο Δήμαρχος Μοσχάτου Ταύρου Αντιπρόεδρος Ανδρέας Ευθυμίου η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Καλλιθέας και ταμίας του ΣΤΑΘΜΟΥ Άννα Γιαννακού Πάσχου.

Επίσης θα συμμετέχουν η κ. Καλλιόπη Μουλά Επιστημονικά Υπεύθυνη του ΚΕΠ ΣΤΑΘΜΟΣ, η κ. Νικολέττα Γεωργαλά Προϊσταμένη Τμήματος Εφαρμογών Πρόληψης ΟΚΑΝΑ η κ. Τριανταφυλλιά (Φυλλιώ) Νικολούδη, Διδάκτωρ, η Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Εργου Προσχολικής Εκπαίδευσης στο 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ  ο κ. Ευάγγελος Μπογιατζάρας, εκπαιδευτικός και οι Ευσεβία (Βούλα) Κοσμίδου Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Καλλιθέας και κ.  Θεόδωρος Μαραγκός Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Δήμου Μοσχάτου – Ταύρου

όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν θα πρέπει να μπουν στην πλατφόρμα  https://webkallithea.e-meeting.gr/webinars/20-hronia-stathmos   Η συζήτηση θα μεταδοθεί ζωντανά και από τις σελίδες του Facebook «Δήμος Καλλιθέας» και «Δημήτρης Κάρναβος – Dimitris Karnavos»

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Διακοπή κυκλοφορίας στο κέντρο της Αθήνας για τις συγκεντρώσεις

Απάντηση

Recommended
Συνέντευξη στην Μαρλέν Δεσποτίδη Συναντήσαμε την Μαρία Ψωμά, γιατρό-βιοπαθολόγο παχυσαρκίας…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: