Το 13ο Winter Camp (Χειμερινό Καμπ) του Kyokushin Karate διοργανώνει ο εκπρόσωπος του συστήματος στην Ελλάδα Ιωάννης Στεφάνου στα Χάνια του Πηλίου το Σαββατοκύριακο 15-16 Φεβρουαρίου με την συμμετοχή αθλητών του Kyokushinkai Karate.

Το 13ο Winter Camp του Kyokushinkai Karate προσφέρει στους αθλητές την δυνατότητα να αθληθούν σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, όπως αυτό του γυμναστηρίου και συγκεκριμένα πάνω στο χιόνι, φορώντας μόνο την φόρμα του καράτε σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες λόγω κρύου κόντρα στα καιρικά φαινόμενα της φύσης.

Το Χειμερινό Καμπ γίνεται στο πλαίσιο της ολοκληρωμένης εκπαίδευσης των αθλητών του Kyokushinkai Karate, καθώς μέρος της δυναμικής τους εκπαίδευσης θα περιέχει προπονήσεις στην φύση, εκμεταλλευόμενοι τις καιρικές συνθήκες του χειμώνα. Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος σε αυτή την διοργάνωση βγαίνουν πιο δυνατοί τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Παράλληλα μαθαίνουν να αγαπούν και να σέβονται το περιβάλλον.

Ο νομός μας προσφέρεται για τέτοιου είδους διοργανώσεις καθώς έχει όλα εκείνα τα κατάλληλα φυσικά στοιχεία και εγκαταστάσεις όπως τα Χάνια του Πηλίου. Οι αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος θα διδαχθούν από τον προπονητή του συλλόγου μας κ. Ιωάννη Στεφάνου ειδικό πρόγραμμα αγωνιστικών τεχνικών και προετοιμασίας αγώνων προσαρμοσμένο στις συνθήκες ανωμάλου δρόμου και χιονισμένου εδάφους.

 

Οι προπονήσεις θα γίνουν σε τρείς περιόδους: αύριο Σάββατο 15 Φεβρουαρίου από τις 13:00 έως τις 15:00, δύο ώρες εκπαίδευση στο χιόνι, το απόγευμα 18:00 – 20:00 στις εσωτερικές εγκαταστάσεις στο «Χάνι του Κοκκίνη», μεθαύριο Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 10:00 – 12:00 το πρωί θα έχει μεγάλο πρόγραμμα τζόκινγκ στις χιονισμένες διαδρομές των Χανίων, αναρρίχηση με σχοινί καθώς και ειδικές ασκήσεις ενδυνάμωσης και τεχνικών αγώνων.

διάβασε και αυτό  Με τετράδα η Ελλάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα άρσης βαρών Παίδων-Κορασίδων

Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που θα λάβουν μέρος θα ενθουσιαστούν τόσο με την εκπαίδευση όσο και με την απερίγραπτη ομορφιά των χιονισμένων τοπίων. Η διαμονή των αθλητών και των γονέων θα γίνει στις όμορφες εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου «Τασία» και το «Χάνι του Κοκκίνη» που εδώ και 13 χρόνια φιλοξενεί με μεγάλη επιτυχία το ελληνικό Winter Camp.

 

Facebook Comments Box

Απάντηση