ΚοινωνίαΠολιτική

Φώφη Γεννηματά το τελευταίο «αντίο»

H σορός της Φώφης Γεννηματά έφτασε σήμερα το πρωί (27 Οκτωβρίου) στη Μητρόπολη Αθηνών. Το φέρετρο ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία και τις σημαίες του ΠΑΣΟΚ και του ΚΙΝΑΛ.

Η σορός της προέδρου του Κινήματος Αλλαγής εκτέθηκε έως τις 2 το μεσημέρι σε λαϊκό προσκύνημα στον Καθεδρικό Ναό της Αθήνας για να δοθεί η δυνατότητα στους απλούς πολίτες που την αγάπησαν και την εκτίμησαν να την αποχαιρετήσουν για τελευταία φορά.

Κοινωνία και πολιτική ηγεσία λένε το ύστατο χαίρε στην πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Η σορός της μεταφέρεται στην τελευταία της κατοικία στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών. Τραγικές φιγούρες ο σύζυγος, τα τρία παιδιά της και η αδελφή της, ενώ κυριαρχούν η συγκίνηση και τα έντονα συναισθήματα.

Περίπου στις 8 το πρωί έφτασε στο παρεκκλήσι της Μητρόπολης Αθηνών η σορός της Φώφης Γεννηματά. Το φέρετρο ήταν σκεπασμένο με την ελληνική σημαία, τη σημαία του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής.
Πλήθος κόσμου και πολιτικών από όλα τα κόμματα προσέρχονται για να αποτίσουν φόρο τιμής Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κηδεύεται ως ενεργεία υπουργός όπου, χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου, θα αρχίσει η εξόδιος ακολουθία, στην οποία παρίστανται η Κατερίνα Σακελλαροπούλου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι πολιτικοί αρχηγοί των κοινοβουλευτικών κομμάτων και μέλη της κυβέρνησης, σύσσωμη η ηγεσία και η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΚΙΝΑΛ καθώς και οι επικεφαλής των θεσμικών αρχών της χώρας.

Οι επικήδειοι λίγοι και σύντομοι. Για την ακρίβεια, εκ μέρους της Ελληνικής Δημοκρατίας την αποχαιρέτισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, ο πρόεδρος της Βουλής, Κωνσταντίνος Τασούλας, από την ηγεσία του Κινήματος Αλλαγής, ο γραμματέας της Κ.Ε. Μανώλης Χριστοδουλάκης και από την οικογένεια κατά πάσα πιθανότητα ο γιος της Φώφης Γεννηματά, Γιώργος.

διάβασε και αυτό  Χαλκίδα Ευβοίας: Χριστουγεννιάτικο γλέντι έκαναν οι Ρομά έγινε επέμβαση της Αστυνομίας

Η ταφή της Φώφης Γεννηματά θα γίνει στο Α΄ Νεκροταφείο όπου ο Δήμος Αθηναίων, όπως ανακοίνωσε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης, παραχώρησε τον ίδιο χώρο όπου είχε ταφεί και ο πατέρας της, Γιώργος Γεννηματάς.

πηγή ertnews vradini

Facebook Comments Box

Απάντηση