Πολιτική

Νέα καθήκοντα ανέθεσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη Ντόρα Μπακογιάννη

Νέα καθήκοντα αναλαμβάνει η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Ντόρα Μπακογιάννη, τα οποία της έθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Αυτό που της ζήτησε είναι να αποτελέσει επί της ουσίας τον σύνδεσμο μεταξύ της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας και του Μεγάρου Μαξίμου, προκειμένου «να επιλύονται ταχύτερα τα ζητήματα που αφορούν τους δύο πόλους και να διορθώνονται άμεσα οι τυχόν παραφωνίες που μπορεί να υπάρξουν» όπως τονίζουν κυβερνητικές πηγές.

Η κ. Μπακογιάννη θα βρίσκεται στο Γραφείο του Πρωθυπουργού στη Βουλή και σε στενή συνεργασία με τον διευθυντή του Γραφείου του , Μιχάλη Μπεκίρη και του γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννη Μπούγα, η Ντόρα Μπακογιάννη θα συζητά με τους βουλευτές για θέματα της περιοχής τους προτάσεις και ιδέες τους, αλλά και για ευρύτερα πολιτικά θέματα. , για να βελτιωθεί η κατάσταση σε σειρά ζητημάτων που ταλανίζουν την περιφέρεια.

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Δήλωση Υπουργού Εξωτερικών Νίκου Δένδια μετά το πέρας των εργασιών της Συνάντησης των Υπουργών Εξωτερικών «Philia Forum»

Απάντηση