Ο Τζαριμας Φίλιππος επιλέγει ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Ονομάζεται Τζαρίμας Φίλιππος και είναι Πτυχιούχος Ιστορίας και Αρχαιολογίας με εξειδίκευση στους πολιτισμούς της Εγγύς και Μέσης Ανατολής.

Κατάγεται από την Αργολίδα και την Κομοτηνή, η μητέρα του ειναι πρώην διευθύντρια το Υπουργείου Οικονομικών και υποψήφια βουλευτή στον Νότιο Τομέα της Β’ Αθηνών και ο πατέρας του αστυνομικός.

Γεννήθηκε, μεγάλωσε και επένδυσε στην Καλλιθέα, γνωρίζοντας από κοντά τις αγωνίες και τα προβλήματα των συνδημοτών του.

Η αγωνία του «αύριο» για τον καθένα μας, είναι το μεγαλύτερο κίνητρο-πρόκληση για στο να «κατέβει» στον πολιτικό στίβο και να ασχοληθεί με τα κοινά.

Κατόπιν πολυετούς του πείρας σε διάφορους τομείς, μέσω εκπαίδευσης και εργασίας, απέκτησε έναν σφαιρικό τρόπο σκέψης και μαθηματικής επίλυσης διαφόρων θεμάτων.

Έναν τρόπο σκέψης ο οποίος σε συνδυασμό με την άφθαρτη πολιτική του καριέρα, θα μπορέσει να επανεκκινήσει και βγάλει τον Δήμο από το τέλμα των προηγούμενων ετών, του διπολισμού και της αποσάθρωσης των δομών του μέσω τις αδιαφορίας και της ανικανότητας.

Είμαι υποψήφιος για πρώτη φορά με τον συνδυασμό «ΤΩΡΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ» του κ. Λάζαρου Λασκαρίδη και ζητώ την στήριξη σας για να μπορέσει μια δική σας φωνή να είναι «Εκεί» για εσάς.

 

Facebook Comments Box

Απάντηση