Η ΝΔ για την συνάντηση Τσίπρα – Θάνου: Οι μάσκες έπεσαν

Εντονη ήταν η αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας για τη συνάντηση που είχαν το απόγευμα της Τρίτης στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, η κυρία Βασιλική Θάνου με τον Αλέξη Τσίπρα.

«Οι μάσκες έπεσαν. Η κ. Θάνου επέστρεψε απόψε στο σπίτι της», σχολίασαν κύκλοι της ΝΔ.

Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, σις της οποίας γνωστοποιείτο ότι η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατόπιν σχετικής επιστολής που είχε στείλει η κυρία Θάνου προς όλα τα κοινοβουλευτικά κόμματα.

Απαντώντας στη Νέα Δημοκρτατία, πηγές της Κουμουνδούρου ανέφεραν ότι η κυρία Θάνου είχε μία «θεσμική συνάντηση με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατόπιν σχετικού αιτήματος που είχε αποστείλει η ίδια προς όλα τα κόμματα. Αντίστοιχες συναντήσεις είχε και με επικεφαλής άλλων κοινοβουλευτικών ομάδων».

Οι ίδιες πηγές σχολίαζαν ότι «πίσω από την προσπάθεια πηγών της ΝΔ να  παρουσιάσουν την κα Θάνου ως δήθεν στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ δεν μπορεί να κρύψει πως ψήφισε μόνη της τις προτάσεις της για την επιτροπή  ανταγωνισμού, καθώς κανένα άλλο κόμμα δεν τις στήριξε. Από τη δήθεν αποκομματικοποίηση με λίγα λόγια φθάσαμε στους κομματικούς εγκάθετους.Όπως επίσης η ΝΔ δεν μπορεί ούτε να κρύψει ούτε να παραγράψει το γεγονός ότι η κα Θάνου είχε τύχει ευρύτερης διακομματικής στήριξης όταν είχε προταθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ για την επιτροπή ανταγωνισμού».

πηγή: https://www.kathimerini.gr

Facebook Comments Box

Απάντηση