Αποχώρηση έκπληξη του Νίκου Καμπανόπουλου!

Ο επικεφαλής της Visa Hellas, Νίκος Καμπανόπουλος, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του EMEAgr, φέρεται να βρίσκεται εκτός του Group Visa.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως μαζί με τον κ. Καμπανόπουλο, γενικό διευθυντή της Visa Hellas, από αποχώρησε ακόμη ο Σπύρος Μπέκος, ενώ οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο και για άλλες αποχωρήσεις.

Το EMEAgr προσπάθησε να επικοινωνήσει, τόσο με την Visa Hellas, όσο και με την εταιρεία που έχει τον λογαριασμό επικοινωνίας της εταιρείας χωρίς αυτό να καταστεί εφικτό!

Θα πρέπει να σημειωθεί ωστόσο πως άλλες πηγές συνδέουν τις φερόμενες αυτές αλλαγές με την εξαγορά της Visa Europe, από την Visa Αμερικής, μια επιχειρηματική κίνηση που η αλήθεια είναι έχει δημιουργήσει πλήθος αλλαγών τους τελευταίους μήνες στο Group Visa συνολικά!

Ο Νίκος Καμπανόπουλος

Ο Νίκος Καμπανόπουλος, Αντιπρόεδρος της Visa Europe, ανέλαβε τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Ελλάδας από το 2005. Ο ρόλος του αφορά στη διαχείριση της σχέσης της Visa Europe με τις Τράπεζες – Μέλη της στην Ελλάδα, την Κύπρο και τη Βουλγαρία, καθώς και το συντονισμό των ποικίλων δραστηριοτήτων της Visa, συμπεριλαμβανομένων και των θεμάτων νέων τεχνολογιών πληρωμών και των διαφημιστικών εκστρατειών στις χώρες αυτές.

Ο Ν. Καμπανόπουλος ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη Visa Europe το 1998, με την ιδιότητα του Relationship Manager, υπεύθυνος για τη σχέση της Visa Europe με τις  τράπεζες – μέλη της στην Ελλάδα, την Κύπρο και το Ισραήλ. Πριν συνεργαστεί με τη Visa, o Ν. Καμπανόπουλος εργάστηκε για δύο χρόνια στη Ford Credit Europe, όπου ήταν υπεύθυνος υποστήριξης του δικτύου dealers σε θέματα οικονομικών προϊόντων. Προηγουμένως, ο Ν. Καμπανόπουλος εργάστηκε για 6 χρόνια στον τομέα των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Ο Νίκος Καμπανόπουλος θεωρείται ο άνθρωπος που όσο λίγοι άλλοι με μεθοδικότητα και συστηματικότητα προώθησε την ανάπτυξη του πλαστικού και ψηφιακού χρήματος στο εγχώριο τραπεζικό σύστημα.

πηγη:emea.gr

Facebook Comments Box

Απάντηση