Ανοιχτή Επιστολή της Δήμητρας Κορμπά

Φίλες, φίλοι

 

Η ευθύνη της εκπροσώπησης των ανθρωπίνων δικαίων είναι απόφαση μεγάλη και βαριά, για αυτόν που τη διανοείται. Σήμερα, μετά από μακρά διαδρομή προσφοράς και έργου, στην εκπαίδευση, στην αυτοδιοίκηση και τον πολιτισμό, κατέληξα με βάσανο του νου και της ψυχής να αναλάβω μια τέτοια ευρύτερη ευθύνη στα εθνικά θέματα.

 

Είναι πολύ σοβαρά τα προβλήματα, που πληγώνουν την κοινωνία, βαριά και μακροχρόνια η παθογένεια, για όλη τη χώρα, και πολύ περισσότερο για τη Δυτική Αττική που πλήττεται αφόρητα.

 

Γι’ αυτή την ελπίδα αξιοπρεπούς κι ανθρώπινης βίωσης θέλω να μου δώσετε δύναμη να παλέψω, μέσα από το ιδεολογικό πλαίσιο του ιστορικού φιλελεύθερου κόμματος της Νέας Δημοκρατίας, στην οποία τοποθετούμαι, αφ’ ότου όρισα την πολιτική μου υπόσταση. Αυτό το χρέος με καλεί, με βασανίζει, αφού σαν γνήσιο πολιτικό ον, δεν θέλω μόνο να μιλώ, μα και να πράττω, όχι για έναν, όχι για κάποιους, αλλά για όλους!

 

Είμαι λοιπόν εδώ, στην πρώτη γραμμή, στρατιώτης, μια από εσάς, από τα σπλάχνα της δυτικής κοινωνίας, για τους χιλιάδες μαθητές και μαθήτριες που δίδαξα, για τις οικογένειές τους που αγάπησα, για όλους στα δυτικά, για την Ελλάδα, που αξίζει καλύτερα!!

dimitrakormpa.com

 

Facebook Comments Box

Απάντηση