Χριστούγενα στην Καλλιθέα! Ξεκίνησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου μας.

Ξεκίνησαν χθες, από την πλατεία Δαβάκη, όπου στήθηκε το χωριό του Αη – Βασίλη, οι εορταστικές εκδηλώσεις του δήμου μας με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δένδρου και πολύ μεγάλη συμμετοχή πολιτών.

Στην εκδήλωση ακούσαμε Χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τη Δημοτική Φιλαρμονική (Τραγούδι: Βασ. Καλλίτση), την ορχήστρα «Συγχορδία» και την Παιδική –Εφηβική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου «Οδυσσέας Δημητριάδης».

Το άναμμα του δένδρου ακολούθησε συναυλία με την βραβευμένη τραγουδίστρια Ντέμη και τον Βαγγέλη Κακουριώτη. Την εκδήλωση παρουσίασε η ραδιοφωνική παραγωγός του Music 89,2 Μελίνα Κόκκορη.

Ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος με την «βοήθεια» των μικρών φίλων που παραβρέθηκαν, άναψε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και έδωσε την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.

Ο δήμαρχος Καλλιθέας, κατά την χθεσινή εκδήλωση, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Είμαστε όλοι εδώ, μια πολύ μεγάλη οικογένεια, μια Καλλιθέα – γειτονιά, που έχει ανθρωπιά, έχει αλληλεγγύη και έχει και διάθεση να περάσει καλά στις γιορτές». Και ευχήθηκε  Χρόνια πολλά και καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Οι εορτασικές εκδηλώσεις του δήμου μας, με πλούσιο  πρόγραμμα για μικρούς και μεγάλους συνεχίζονται!

Πληροφορίες για τοπρόγραμμα των εκδηλώσεων στο: www.kallithea.gr

Facebook Comments Box

Απάντηση