“Χριστουγεννιάτικη Γωνιά Αγάπης “

Το Σάββατο 15 του Δεκέμβρη στις 7 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των παιδιών μας. Η φετινή γιορτή θα είναι λίγο διαφορετική από τις προηγούμενες γιατί δεν θα στηθεί το καθιερωμένο παζάρι μας , αλλά θα δημιουργηθεί μία γωνία αγάπης για τα παιδιά που μας έχουν ανάγκη . Σκεφτήκαμε λοιπόν σε συνεργασία με τα παιδιά της έκτης τάξης να δημιουργήσουμε μία Γωνιά Χριστουγεννιάτικης αγάπης για τα παιδιά του Πρότυπου Νηπιοτροφείου Καλλιθέας .

Για τα παιδάκια που περιμένουν ένα μικρό δωράκι από όλους μας, ας είναι μικρό δεν πειράζει γιατί θα είναι περιτυλιγμένο με μία ζέστη αγκαλιά αγάπης. Καλούμε όλους σας το βράδυ της γιορτής μας να φέρετε ότι δεν χρειάζεστε πια αλλά είναι σε καλή κατάσταση. Ακολουθεί μία λίστα από πράγματα που μας ζήτησε το νηπιοτροφείο και θα βοηθήσουν στην καλυτέρευση της καθημερινότητας των παιδιών.

Η Γωνιά της Χριστουγεννιατικης Αγάπης σας περιμένει ΘΥΜΗΘΕΊΤΕ ΤΗΝ !!!

Ανάγκες ΠΕΝ

Επιτραπέζια παιχνίδια,παιχνίδια για κορίτσια και αγόρια ,αθλητικά παπούτσια για κορίτσια Νο30-31 &33-34,για αγόρια Νο19, 24,25,28,30-31 &33, κάλτσες ,φόρμες,μαρκαδόρους,ξυλομπογιές, ρουχαλάκια ,παιδικές κουβέρτες. (Οι ηλικίες των παιδιών που φιλοξενούνται είναι απο 2,5 εως 6 ετών παρακαλούμε όχι λούτρινα λόγω αλλεργιών ) Το νηπιοτροφείο φιλοξενεί και ενα κοριτσάκι 8 ετών και τρία αγοράκια 8 και 9 ετών.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
«Η προσπάθειά μας είναι να μην επιβαρυνθούν περαιτέρω τα νησιά…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: