Φώτης Σπύρος, η μάχη με τον αλκοολισμό και η αποκάλυψη για το ξύλο που έφαγε από πασίγνωστο πρωταγωνιστή

Στην κάμερα της εκπομπής “Open Weekend” και στη δημοσιογράφο Πένυ Καβέτσου μίλησε ο Φώτης Σπύρος.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη μάχη του με τον αλκοολισμό αλλά αποκάλυψε και το περιστατικό με το ξύλο που έφαγε από γνωστό πρωταγωνιστή.

«Έφαγα ξύλο πάνω στη σκηνή επειδή έβγαλα χειροκρότημα στην πρεμιέρα μου από τον πρωταγωνιστή της παράστασης. Με χειροκρότησε το κοινό και με πήρε με ξύλο και με έβγαλε έξω από τη σκηνή», είπε αρχικά ο Φώτης Σπύρος και λίγο αργότερα αποκάλυψε πως πασίγνωστος σκηνοθέτης του μίλησε άσχημα στη δεύτερη πρόβα και εκείνος αντέδρασε από την πλευρά του έντονα.

Όσον αφορά την μάχη με το αλκοόλ, ο Φώτης Σπύρος ανάφερε: «Είχα ένα θέμα με το αλκοόλ και έπρεπε να το λύσω. Χρειαζόμουν όλο μου τον εαυτό και όλες τις δυνάμεις για να το κάνω. Είναι δύσκολος αγώνας. Δεν ξέρω πώς το συνειδητοποίησα. Μία ανώτερη δύναμη με κλώτσησε για να ζητήσω βοήθεια. Η μάνα μου και η αδερφή μου είχαν να μου μιλήσουν χρόνια. Οι φίλοι μου, οι δικοί μου άνθρωποι με έκαναν πέρα και καλά έκαναν. Μιλάω σκληρά γι’ αυτό που είχα γίνει. Δεν ήμουν ο εαυτός μου, ήταν ένας άλλος».

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Στέλιος Διονυσίου–Αλήτικα Βράδια

Απάντηση

Recommended
Σχετικά με τα αναδρομικά, ο υπουργός Εργασίας ανέφερε ότι χθες πληρώθηκαν…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: