Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς: Μαζί θα τα καταφέρουμε

Με αυτη την ανάρτηση του στη προσωπική σελίδα στο fb λίγο μετά την ορκομωσία του Ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς πρώην Γενικός Γραμματέας τονίζει την ευθύνη που αναλαμβάνει και την συννενόηση που πρέπει να έχουμε όλοι. Η ανάρτηση του:

Δεν υπάρχει ούτε λεπτό για εφησυχασμό, ούτε λεπτό για χάσιμο! Οι στιγμές είναι κρίσιμες για την πατρίδα, για τους συμπολίτες μας!

Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου τον Πρωθυπουργό μας για την εμπιστοσύνη του. Κάθε μέρα θα παλεύω να δικαιώσω την επιλογή του, θα προσπαθώ να είμαι χρήσιμος και αποτελεσματικός, θα συνεχίσω να δουλεύω σκληρά και καθημερινά ώστε όλοι οι Έλληνες, και να είναι και να νιώθουν ασφαλείς.

Σε αυτή την εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για την δημόσια υγεία, για τους συμπολίτες μας, για την χώρα, επιβάλλεται εγρήγορση, συνεργασία και συνεννόηση. Και επιβάλλεται να αναδείξουμε ως Ελληνες αρετες και αξίες που παντα μας ακολουθουσαν στην ιστορία μας! Ψυχραιμία, σοβαρότητα και κυρίως αυτοπειθαρχία!

Ο μόνος τρόπος για να προφυλάξουμε τους οικειους μας, τους αγαπημένους μας, τον τρόπο ζωής μας, τις γειτονιές μας, την πατριδα μας ειναι η ατομική μας ευθύνη και ειναι ένας: Ακολουθούμε τις οδηγίες, μένουμε σπίτι μας, εφαρμόζουμε πιστά τους κανόνες υγιεινής!
🇬🇷Σε αυτές τις δύσκολες και πρωτόγνωρες για όλους μας στιγμές, με σχέδιο, όλοι μαζί, θα δώσουμε την μάχη μας, ενωμένοι, με ευθύνη, και θα τα καταφέρουμε… #civilprotection #semperparatus
#μένουμε σπίτι

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

διάβασε και αυτό  Σήμερα θα συζητήσει η επιτροπή για το άνοιγμα των σχολείων ανέφερε ο Ν. Σύψας

Απάντηση

Recommended
Η ανθρώπινη φύση αποτυπώνεται το ίδιο είτε τα προσωπεία τους…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: