Τσίπρας: «Στον β’ γύρο ψηφίστε με αποφασιστικότητα προοδευτικά ψηφοδέλτια, παντού»

Να στηρίξουν οι πολίτες με αποφασιστικότητα προοδευτικά ψηφοδέλτια παντού, για τον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, κάλεσε πριν από λίγο ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μιλώντας στην Κ.Ε. του κόμματος του.

«Να απευθυνθώ λοιπόν σε όλες και σε όλους αυτούς και να απευθύνω ένα πλατύ δημοκρατικό προσκλητήριο σε όλους τους προοδευτικούς και δημοκράτες πολίτες. Στο προσκλητήριο δεν περισσεύει κανείς και καμία. Και αυτό το δημοκρατικό προσκλητήριο αφορά τη μεγάλη μάχη των εθνικών εκλογών που έχουμε μπροστά μας, αφορά όμως και τη μάχη της ερχόμενης Κυριακής στους δήμους και στις περιφέρειες», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός στην ευρεία σύσκεψη της Κ.Ε και της Εκλογικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ για το εκλογικό αποτέλεσμα.

«Και να πω εδώ ότι ειδικά στον δήμο της Αθήνας με τον Νάσο Ηλιόπουλο και στην Περιφέρεια της Αττικής με τη Ρένα Δούρου πρέπει να αποδείξουμε ότι ξέρουμε να δίνουμε μάχες, γιατί χαμένοι αγώνες είναι αυτοί που δεν δίνονται. Και ο αγώνας αυτός είναι ένας αγώνας που μπορεί να κερδηθεί», συνέχισε ο κ. Τσίπρας.

«Πιστεύω ότι η Ρένα μπορεί να δώσει το πρώτο μήνυμα σε αυτούς που πιστεύουν ότι έχει τελειώσει το ματσάκι για τις εθνικές εκλογές», πρόσθεσε ο Αλέξης Τσίπρας.

Σχετικά με τον δεύτερο γύρο των περιφερειακών και δημοτικών εκλογών, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε: «Θέλω να καλέσω τους πολίτες που μας στήριξαν, να στηρίξουν με αποφασιστικότητα παντού προοδευτικά ψηφοδέλτια. Σε κάθε δήμο, σε κάθε Περιφέρεια, ακόμα και εκεί που δεν υπάρχουν υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ και της Προοδευτικής Συμμαχίας».

Facebook Comments Box

Απάντηση