Τη ζωή σε μια 19χρονη κοπέλα στοίχισε το σοκαριστικό τροχαίο στη Βούλα, χθες τα ξημερώματα, ενώ μια 25χρονη νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στον Ευαγγελισμό.

Το τροχαίο στη Βούλα ξημερώματα Κυριακής έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Το αυτοκίνητο με οδηγό την 25χρονη εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε δέντρο έξω από το Ασκληπιείο. Η 19χρονη Σία Δαμάσκου, συνοδηγός, βρήκε ακαριαίο θάνατο ενώ η 25χρονη οδηγός μεταφέρθηκε βαρύτατα τραυματισμένη στο Ασκληπιείο, παρότι δεν εφημέρευε. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της η 25χρονη ακολούθως μεταφέρθηκε στον Ευαγγελισμό. Φέρει βαρύτατατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υπέστη ρήξη ήπατος.


Η τροχαία διερευνά τα αίτια του δυστυχήματος, με πιθανότερα την ολισθηρότητα του δρόμου λόγω της βροχής σε συνδυασμό με την ταχύτητα. Εντωμεταξύ αναμένονται και οι εξετάσεις που θα δείξουν αν η οδηγός είχε καταναλώσει υπερβολικές ποσότητες αλκοόλ.


Φίλοι και συγγενείς, οι γονείς και τα αδέλφια της άτυχης 19χρονης δεν μπορούν να πιστέψουν αυτό που συνέβη στην αγαπημένη τους Σία. Μηνύματα οδύνης από τους φίλους της έχουν πλημμυρίσει τους λογαριασμούς της άτυχης 19χρονης για την οποία το νήμα της ζωής κόπηκε πάρα πολύ νωρίς.