Κοινωνία

Τρίτο βραβείο οι φωτογραφίες της Άνδρου στο Instargram

(Λάβαμε Τετάρτη βράδυ στις 20:30 την παρακάτω είδηση που είχε μεταδώσει το CTN.Andros από το μεσημέρι σε όλη την Άνδρο. Προφανώς κάποιοι έκριναν μετά από 5 ώρες πως καλό θα ήταν να την στείλουν και σε εμάς! Για να πούμε την αλήθεια προχώρησαν σχετικά με πέρσι που δεν μας κάλεσαν καθόλου στην εκδήλωση με τους Instagramers για την οποία βραβεύτηκαν εφέτος. Δημοσιεύουμε μια περίληψη της εκτενούς ανακοίνωσης τους ελπίζοντας πως μέχρι του χρόνου ίσως κατανοήσουν πως η έλλειψη συνεργασίας που επιδεικνύουν ως προς το site μας δεν τους βοηθά ως επαγγελματίες στην Άνδρο – Εν Άνδρω).

Ακολουθεί περίληψη της ανακοίνωσης του CTN Andros

Οι καλές συνεργασίες…φέρνουν και «καλά» βραβεία! Το δίκτυο τουριστικής ανάπτυξης CTN ANDROS σε συνεργασία με το Δήμο Άνδρου και την ομάδα Greek Instagramers Events, αναδείχθηκαν εις διπλούν, στη διοργάνωση Tourism Awards 2019!

Η πρωτοβουλία της ομάδας Greek Instagramers Events project #My_Andros, σε συνεργασία με το δίκτυο CTN ANDROS και υπό την αιγίδα του Δήμου Άνδρου, αναδείχθηκε στην κατηγορία Content marketing strategy με Bronze βραβείο, καθώς με Bronze βραβείο διακρίθηκε και η στρατηγική συνεργασία του δικτύου CTN ANDROS με την εταιρία στρατηγικής επικοινωνίας W2STRATEGY στην κατηγορία Strategy & Innovation.

Η διπλή διάκριση στα φετινά βραβεία Tourism Awards, τα οποία εδώ και 5 χρόνια έχουν καθιερωθεί ως ένας από τους πλέον έγκριτους θεσμούς για την Ελληνική Τουριστική βιομηχανία, αποδεικνύει την αποτελεσματικότητα και την επιτυχία της προσπάθειας που έχει ξεκινήσει από το 2017 για την ανάδειξη και την προβολή της Άνδρου στην Ελλάδα και το εξωτερικό…

Το project #My_Andros, «έφερε» και φιλοξένησε στην Άνδρο πάνω από 120 ερασιτέχνες και επαγγελματίες φωτογράφους για μια τριήμερη φωτογραφική εξόρμηση, τον Απρίλιο του 2018. Αποτέλεσμα της ενέργειας ήταν η προβολή του νησιού, και της χώρας, σε μεγάλου εύρους κοινό, μέσω των social media accounts CTN ANDROS αλλά και Greek Instagramers Events, καθώς και μέσω δημοσιογραφικής προβολής σε μέσα της Ελλάδας και του εξωτερικού.

διάβασε και αυτό  Daily Mail για Ρούλα Πισπιρίγκου – «Είχε ποζάρει στη τελευταία φωτογραφία με το παιδί ως στοργική μητέρα»

CTN.ANDROS: Το CYCLADIC TOURISM NETWORK OF ANDROS αποτελεί ένα δίκτυο επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στο νησί της Άνδρου, στους τομείς τις φιλοξενίας, της εστίασης και των δραστηριοτήτων. Το CTN ANDROS ιδρύθηκε το 2017.

Facebook Comments Box

Απάντηση