Το πρώτο μήνυμα Ζέρβα: Μόνο νίκες για τη Θεσσαλονίκη

Θα είμαι ο δήμαρχος που επιθυμούν οι πολίτες, που θα κάνει τη δουλειά, επισήμανε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας

Το όραμά του να γίνει καλύτερη για όλους η Θεσσαλονίκη επισήμανε ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, στην ομιλία του έξω από το εκλογικό του κέντρο, μετά τη συντριπτική επικράτησή του επί του Νίκου Ταχιάου, στη μάχη του β’ γύρου.

Ο κ. Ζέρβας, 61ος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, έστειλε μήνυμα ενότητας, με σκοπό το καλό της πόλης. «Δεν ξεχάσαμε ούτε λεπτό ότι η πρότασή μας είναι αυτοδιοικητική: από την πόλη αρχίσαμε, στην πόλη καταλήξαμε», σημείωσε ο κ. Ζέρβας τονίζοντας ότι σήμερα η πόλη κέρδισε. «Ξέρω καλά πόσο δύσκολο ήταν και θέλω να πω στους δημότες μας ότι θα είμαι αυτός ο δήμαρχος που επιθυμούν, αυτός που θα κάνει τη δουλειά», πρόσθεσε και συμπλήρωσε: «Αυτή η νίκη ανήκει σε όλους τους Θεσσαλονικείς ό,τι και αν επέλεξαν».

«Από αύριο, οι ενέργειές μας σε έναν σκοπό θα κατευθύνονται, να γίνει καλύτερη η Θεσσαλονίκη για όλους», είπε ο νέος δήμαρχος.

Ο κ. Ζέρβας αναφέρθηκε, έντονα συγκινημένος, στην παρακαταθήκη που του έχει αφήσει ο πατέρας του, τον οποίον, όπως είπε, «κουβαλώ κάθε στιγμή μαζί μου».

Ευχαρίστησε ονομαστικά τους συνεργάτες του και την οικογένειά του και κατέληξε με έμφαση: «Θα το ξαναπώ. Μόνο νίκες για τη Θεσσαλονίκη».

Στο εκλογικό κέντρο του κ. Ζέρβα βρέθηκαν οι δύο αδελφές του, καθώς και η μητέρα του, αλλά και οι συνυποψήφιοί του στον πρώτο γύρο που έσπευσαν να τον συγχαρούν, Πέτρος Λεκάκης και Μάκης Κυριζίδης. Στο στρατηγείο του νέου δημάρχου βρέθηκε και ο πρώην υφυπουργός και υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ, Γιάννης Μαγκριώτης.

Ο Κωνσταντίνος Ζέρβας θα αναλάβει τη διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης, από την 1η Σεπτεμβρίου, όπου και θα ορκιστεί δήμαρχος.

πηγή: https://www.voria.gr

Facebook Comments Box

Απάντηση