ΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΛΕΙΖΕΡ 4,7

Μεγάλη αγωνιστική και οργανωτική επιτυχία σημείωσε το πανελλήνιο πρωτάθλημα Λέιζερ 4,7 που φιλοξένησε ο Ν.Ο Σύρου. Έγιναν 8 δυνατές ιστιοδρομίες και έλαβαν μέρος 106 σκάφη αγοριών και 55 κοριτσιών.

Στα αγόρια κέρδισε ο Ιάσωνας Κεφαλλωνίτης του Ν.Ο. Καλαμακίου με 42 βαθμούς και ακολούθησαν ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος του Ν.Α.Ο. Μάτι με 44 βαθμούς και ο Γεώργιος Παπαδάκος του Ν.Ο.Ε.Φ. με 48 βαθμούς.

Στα κορίτσια την πρώτη θέση κατέλαβε η Σ. Αρβανιτογεώργου του Ν.Ο Καλαμακίου με 21 βαθμούς. Δεύτερη ήταν η Σοφία Ράπτη του Ν.Ο. Ακτή Θερμαϊκού με 25 βαθμούς και τρίτη η Γεωργία Γεωργοστάθη του Σ.Ε.Α.Ν.Α.Τ.Κ. με 37 βαθμούς.

ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Συνέντευξη Τύπου για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΦΙΝΝ θα δώσει η Οργανωτική Επιτροπή μεθαύριο Τετάρτη 8 Μαΐου στις 2 μετά το μεσημέρι.

Η εκδήλωση, μάλιστα, θα διεξαχθεί εντός του «Athens International Sailing Center», έτσι ώστε οι εκπρόσωποι του γραπτού και ηλεκτρονικού Τύπου να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τις εγκαταστάσεις, αλλά και την προετοιμασία των αθλητών γι’ αυτόν τον σπουδαίο αγώνα που ήδη έχει προκαλέσει το τεράστιο ενδιαφέρον της παγκόσμιας ιστιοπλοϊκής οικογένειας.

Κεντρικός ομιλητής θα είναι ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και  υφυπουργός αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης, ενώ θα μιλήσουν ακόμα ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής και πρόεδρος της ΕΟΕ Σπύρος Καπράλος και ο Αιμίλιος Παπαθανασίου, ο οποίος ουσιαστικά έφερε τον αγώνα στην Αθήνα και είναι η ψυχή της διοργάνωσης.

Facebook Comments Box

Απάντηση