Νέα Καλλιθέας

Τετάρτη 23 Ιουνίου στη πλατεία Τζιτζιφιών ταξιδεύουμε μουσικά με την Παναγία Γουμερά στον Πόντο

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Δήμου Καλλιθέας Πολιτιστικό Καλοκαίρι και Φθινόπωρο 2021. Η Αδελφότητα Ποντίων «Η Παναγία Γουμερά» παρουσιάζει την Τετάρτη 23 Ιουνίου στις 20.30 στη πλατεία Τζιτζιφιών μελωδίες, τραγούδια και χορούς της παράδοσης των Ελλήνων του Πόντου, υμνώντας τις ρίζες, στα χρόνια από τότε μέχρι σήμερα. Παραδοσιακά ακούσματα που μεγάλωσαν γενιές και γενιές, δίνουν το δικό τους τόνο στην ιστορική πορεία ενός λαού.

απόσπασμα από την εκπομπή “Υγειά μας ρε Παιδιά” του Σπύρου Παπαδόπουλου στην οποία συμμετείχαν ως εκπρόσωποι της  ποντιακής μουσικής συμμετείχε ο Αλέξης Παρχαρίδης αλλά και το χορευτικό συγκρότημα της Αδελφότητας Ποντίων «Παναγία Γουμερά» Καλλιθέας.

 

πηγή ΤΡΑΠΕZOYNTA.gr

Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΗΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟΥ –ΤΑΥΡΟΥ ΣΤΙΣ 15/2/2021 ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΙΚΟ ΟΡΜΟ

Απάντηση

Αρέσει σε %d bloggers: