Τεράστιος κίνδυνος: Γι’ αυτό τα πήρε κρανίο ο Μελισσανίδης – Ποιοι «τρέμουν» – Διαβάστε ονόματα

ΑΕΚ – Δημήτρης Μελισσανίδης: Φαίνονταν το πράγμα. Και στο sportdog, το επισημάναμε έγκαιρα. Από την πρώτη στιγμή, η ΑΕΚ έμπλεξε (και πάλι…) με μεταγραφικές υποθέσεις που, πρακτικά και με τα δεδομένα οικονομικά της, δεν είχε τύχη να τις προχωρήσει.

Ούτε το δίδυμο των Σουηδών (Πέτερσον – Φράνσον) είναι εφικτές υποθέσεις, ούτε ακόμη και αυτή που παρουσιάζονταν ως η ευκολότερη, αυτή του Αρέγι, αποδείχτηκε τελικά τέτοια. Οι υπεύθυνοι του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ υποπίπτουν σε αλλεπάλληλες λανθασμένες εκτιμήσεις και από εκεί που οι επίσημες διαρροές έκαναν λόγο για τουλάχιστον μία προσθήκη ως τα μέσα Δεκεμβρίου (που έχουμε σήμερα), πλέον, η φιλοδοξία, όπως αποτυπώνεται και στα σημερινά ρεπορτάζ, είναι να υπάρχει μια άφιξη «μέσα στις γιορτές».

Πέραν της προφανούς καθυστέρησης, έλλειψης γνώσης -όπως στην πράξη αποδεικνύεται- των πραγματικών δεδομένων στους βασικούς στόχους της ομάδας και αδυναμίας ελιγμών, το sportdog από χτες σας είχε ενημερώσει για την παντελή απουσία εναλλακτικών πλάνων. Τουλάχιστον ως προς την έγκαιρη υλοποίηση τους, κάτι που έχει απόλυτη ανάγκη η πρωταθλήτρια.

Η δυσφορία μάλιστα φαίνεται πως έχει περάσει και στον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος φέρεται να έχει δώσει εντολή για επίσπευση των διαδικασιών, επισημαίνοντας μάλιστα και το χαρακτηριστικό «δεν θα κάνω εγώ τον σκάουτερ». Πολύ νωπή ακόμη και η καλοκαιρινή καθυστέρηση στις μεταγραφικές υποθέσεις της ΑΕΚ και τότε, υπενθυμίζεται, πως ο διοικητικός ηγέτης της Ενωσης το πήρε ουσιαστικά πάνω του, για να «τελειώσει» τους δανεισμούς των Μπογέ, Πόνσε, πριν φυσικά το… ναυάγιο στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου, όπου δεν έγινε καμία απολύτως προσθήκη.

Πλέον όμως, το δις εξαμαρτείν, μοιάζει υπερβολικό και για τον «τίγρη», ο οποίος προφανώς και έχει παράπονα από τους υπεύθυνους του μεταγραφικού σχεδιασμού της ΑΕΚ. Τον τεχνικό δηλαδή διευθυντή, Νίκο Λυμπερόπουλο, τον σύμβουλο του, Γιάννη Παπαδόπουλο και δευτερευόντως, τόσο το τεχνικό επιτελείο (το οποίο και φιλτράρει, έστω πλέον σε μικρότερο βαθμό σε σχέση με το καλοκαίρι, όλες τις εισηγήσεις και προτάσεις για ποδοσφαιριστές) και από εκεί και πέρα και το τμήμα scouting, υπεύθυνος ουσιαστικά του οποίου είναι ο Δημήτρης Μπαρμπαλιάς.

πηγη:http://sportdog.gr

Facebook Comments Box

Απάντηση