ΤΑ “ΚΑΖΑΝΕΜΑΤΑ” ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΚΡΗΤΩΝ “Ο ΚΑΖΑΝΤΖΑΚΗΣ” ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος,  ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κρητών Αλίμου «Ο Καζαντζάκης», γιόρτασε την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου, στο αίθριο του Πνευματικού Κέντρου Κυθηρίων,   τα «καζανέματα» με εξαιρετική επιτυχία αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις .

Υπό τους ήχους της λύρα του Παντελή Δερμιτζάκη και με το τραγούδι του Γιάννη Κακλή όλοι οι καλεσμένοι  απόλαυσαν  Γευστικό γαμοπίλαφο και  τοπικά εδέσματα,  ενώ χόρεψαν και διασκέδασαν  έως το πρωί με Κρητικούς χορούς και τραγούδια .

Σύντομο χαιρετισμό πριν ξεκινήσουν το χορό  τα χορευτικά συγκροτήματα παιδικού και ενηλίκων του Συλλόγου, που δίδαξε ο χοροδιδάσκαλος Μωραΐτης Γρηγόρης,  απηύθυναν η  Πρόεδρος του Συλλόγου Κλέα Μανωλαράκη και ο Δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης.

Την εκδήλωσή τίμησαν με την παρουσία τους, ο Δήμαρχος Αλίμου, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Στέφανος Διαμαντής , οι Αντιδήμαρχοι του Δήμου Αλίμου, ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Κρητικών Σωματείων, ο Αντιπρόεδρος του Τριφύλλειου Ιδρύματος, ο π. Δήμαρχος Θάνος Ορφανός, Δημοτικοί Σύμβουλοι, Πρόεδροι τοπικών Συλλόγων και Φορέων καθώς και  αντιπροσωπείες Κρητικών Σωματείων των Δήμων, Αγίου Δημητρίου, Νέας Σμύρνης, Αργυρούπολης, Ηλιούπολης, Ελληνικού, Γλυφάδας, Παλαιού Φαλήρου, Βουλιαγμένης και Σαλαμίνας.

Ευχόμαστε και του χρόνου με την ιδία πάντα  επιτυχία.

Facebook Comments Box

Απάντηση