Νέα Καλλιθέας

Τα δύο μεγάλα ψέματα του Σημερινού Δημάρχου Δημήτρη Κάρναβου

Την Κυριακή 27/1/2017 στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο Δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Κάρναβος προσπάθησε να αναφερθεί στα «έργα του». Κάποια στιγμή ξεφεύγοντας από τις αόριστες γενικότητες αναφώνησε όλο περηφάνια κάτι πολύ συγκεκριμένο:

«Αν κάποιος μου ζήταγε να πω ποιά ήταν τα ποιο μεγάλα έργα που κάναμε, σίγουρα θα σας έλεγα τα μεγάλα αντιπλημμυρικά έργα στις Τζιτζιφιές και την κρίσιμη παρέμβαση στην Χαροκόπου».

Άναυδο έμεινε το ακροατήριο. Στην Χαροκόπου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής και όχι του Δήμου, πράγματι έγινε μια μικρή παρέμβαση στο δίκτυο ομβρίων, αλλά στις Τζιτζιφιές; Τι έγινε στις Τζιτζιφιές;

Ξέχασε ο κ. δήμαρχος τις πρόσφατες πλημμύρες το Σεπτέμβρη του 2018; την προσπάθεια της ΕΥΔΑΠ μέσα στη νύχτα να αντλήσει τα νερά που έμπαιναν στις κατοικίες και στα μαγαζιά  στα αυτοκίνητα που το νερό είχε φτάσει μέχρι τη μέση της πόρτας τους;  την οργή και την αγανάκτηση των κατοίκων;

Όχι μόνο δε δαπάνησε ούτε ένα ευρώ για αντιπλημμυρικά έργα, αλλά αντίθετα προκάλεσε τις πλημμύρες αφού παρέλειψε να κάνει έγκαιρα σύμβαση καθαρισμού των φρεατίων για το 2018  και την προκήρυξε μετά τις πλημμύρες για να επιλεγεί εργολάβος το 2019. Ξέχασε πως δεν κατέφθασε κάποια υπηρεσία του δήμου ή της Περιφέρειας για να βοηθήσει παρά μόνο την επόμενη ημέρα;

Βέβαια απέδωσε εύκολα την ευθύνη στα παραλιακά έργα οδοποιίας της περιφέρειας Αττικής, η οποία όμως απέρριψε την κατηγορία.

Φτάσαμε λοιπόν στο σημείο ο απερχόμενος δήμαρχος Καλλιθέας, αφού δεν μπορεί να παρουσιάσει οποιοδήποτε έργο στη θητεία του, με περίσσειο θράσος να παρουσιάζει ανύπαρκτα έργα. Δεν ωχριά προ ουδενός προκειμένου να αποσπάσει τη ψήφο των πολιτών.

διάβασε και αυτό  Δημοτικό Συμβούλιο Καλλιθέας Πέμπτη 27 Ιουλίου live στο Kalithea Tv

Οι πολίτες δυστυχώς αντί για τα δύο πιο μεγάλα έργα, άκουσαν τα δύο πιο μεγάλα ψέματα του κ Κάρναβου.

Οι Καλλιθεάτες όμως δε μασάνε κουτόχορτο. Να είναι σίγουρος ότι με τη μεθοδολογία παραπλάνησης των ψηφοφόρων που ακολουθεί, το μόνο που καταφέρνει εκτός από το να εκτίθεται δημόσια, είναι να βουλιάζει πιο χαμηλά τα ποσοστά του συνδυασμού του «Η Καλλιθέα Αλλάζει».

ΥΓ Δήλωση στο προσωπικό fb του Δημήτρη Κάρναβου 30/9/2018 όπου ζητά από τρίτους να κάνουν αντιπλημμυρικά στις Τζιτζιφιές.

«Τζιτζιφιές .Πριν μια ώρα .Διακόπηκε η κυκλοφορία σε αρκετές οδούς γύρω από το ΝΙΑΡΧΟΣ ενω πλημμύρισαν αρκετά υπόγεια .Ο Δήμος μας κινητοποιήθηκε από την πρώτη στιγμή ,με όλες τις διαθέσιμες δυνάμεις του.Ευτυχώς ,τα προβλήματα αντιμετωπίζονται σταδιακά .Για άλλη μια φορά επισημάναμε στη Περιφέρεια και στην ΕΥΔΑΠ πόσο επείγον είναι να ξεκινήσουν τα αντιπλημμυρικά έργα στο νότιο τομέα της Καλλιθέας!!Αφορά ανθρώπινες ζωές κ περιουσίες !»

30 Σεπτεμβρίου 2018
Facebook Comments Box

Απάντηση