Αθλητικα

Σύγχρονοι προβολείς τεχνολογίας led τοποθετήθηκαν στο γήπεδο «Χάρης Παυλίδης, στον Ταύρο

Σε μια λιτή εκδήλωση, η οποία έγινε με πρωτοβουλία της ομάδας Άγιαξ Ταύρου το βράδυ της Παρασκευής 15 Απριλίου, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, εγκαινίασε τους νέους, σύγχρονους προβολείς στο Δημοτικό Γήπεδο ποδοσφαίρου «Χάρης Παυλίδης».

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν οι Αντιδήμαρχοι Γιώργος Φελλάς, Βασίλης Γρούμπας και Κατερίνα Καρύδη, η Περιφερειακή Σύμβουλος Στέλλα Βαλαβάνη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ευάγγελος Κοτζαμπασάκης και Γιάννης Σάββας, η επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο Δημοτικό Συμβούλιο, Χριστίνα Δολιανίδη, ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου, Μανώλης Αντωνάκος και ο π. Κοινοτικός Σύμβουλος, Νίκος Ταταράκης.

Σύσσωμο παραβρέθηκε και το Δ.Σ. του Άγιαξ Ταύρου και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, Δημήτρης Στράντζιας, οι Αντιπρόεδροι, Στέφανος Στεφανάκης και Ανδρέας Καρπέτας, ο Γενικός Αρχηγός, Γιώργος Παυλόπουλος, ο Γραμματέας, Αντώνης Γαστεράτος και τα μέλη του Δ.Σ., Γιάννης Μοϊάνος, Γιάννης Πασαλούκος, Θεόδωρος Μπέης, Δημήτρης Κυράνας, Σταμάτης Γιαννιώτης και Μιχάλης Μιχαηλίδης.

 

 

Ακολούθησε φιλικός αγώνας των αντρικών ομάδων Άγιαξ Ταύρου και Αγίας Ελεούσας.

Ο νέος, σύγχρονος ηλεκτροφωτισμός του γηπέδου «Χάρης Παυλίδης», προϋπολογισμού 141.000€, με χρήματα από δημοτικούς πόρους, αποτελεί συνέχεια των μεγάλων παρεμβάσεων που έχουν γίνει στο γήπεδο από τη Δημοτική Αρχή, στις οποίες περιλαμβάνονται η νομιμοποίηση των εγκαταστάσεων, η αντικατάσταση των εξεδρών με νέες, σύγχρονες και ασφαλείς, η αντικατάσταση του χλοοτάπητα, η βελτίωση και η συντήρηση των αποδυτηρίων, η συντήρηση του γηπέδου σε ετήσια βάση κλπ.

Στο σύντομο χαιρετισμό του, κατά την εκδήλωση, ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, τόνισε τα εξής: «Με την ολοκλήρωση της λειτουργίας του νέου ηλεκτροφωτισμού στο γήπεδο «Χάρης Παυλίδης» ολοκληρώσαμε όλες τις απαραίτητες εργασίες, τηρώντας με συνέπεια τις δεσμεύσεις μας, ενώ ταυτόχρονα σε ετήσια βάση επιχορηγούμε την ομάδα, όπως και όλες τις ομάδες του Δήμου μας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την αποψινή βραδιά και θέλω να χαρούμε όλοι μαζί γιατί ο αθλητισμός ενώνει, γιατί ο Δήμος μας ενώνει την κοινωνία».

Facebook Comments Box

διάβασε και αυτό  Kallithea Half Marathon 2022 Κυριακή 18 ΣεπτεμβρίουΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
H Ελληνική Αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: