Σύγχρονες παιδικές χαρές στο Μοσχάτο Ταύρο

Μία νέα σύγχρονη παιδική χαρά για τους μικρούς μας φίλους προϋπολογισμού 235.000€ στην οδό Αναξαγόρα στον Ταύρο

Εγκαίνια παιδικής χαράς: Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018, ώρα: 12.00μ.

Εγκαινιάζουμε  την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου 2018, στις 12.00 το μεσημέρι, με την Περιφερειάρχη Αττικής, κ. Ρένα Δούρου, τη νέα, σύγχρονη παιδική χαρά στην οδό Αναξαγόρα στον Ταύρο (ύψος οδού Παύλου Μελά).

Η μελέτη για την ανάπλαση της παιδικής χαράς έγινε από την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Μοσχάτου-Ταύρου και έλαβε έγκριση από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας στις 5 Οκτωβρίου 2016. Στη συνέχεια διαβιβάσαμε την μελέτη στην Περιφέρεια Αττικής, υποβάλλοντας αίτημα χρηματοδότησης. Η Περιφέρεια Αττικής στη συνεδρίαση του Περιφερειακού της Συμβουλίου που έγινε στις 25 Απριλίου 2017 και στην οποία είχε παρευρεθεί ο Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, ενέκρινε τη σύναψη και τους όρους της προγραμματικής σύμβασης, προκειμένου να ξεκινήσει το έργο της ανάπλασης,  προϋπολογισμού 235.000€. Το έργο δημοπρατήθηκε το Σεπτέμβριο του 2017 και μετά την αρχαιολογική έρευνα και την έγκριση εκτέλεσης εργασιών, ξεκίνησαν οι εργασίες ανακατασκευής το Σεπτέμβρη του 2018.

Στη νέα, σύγχρονη παιδική χαρά έχουν τοποθετηθεί όργανα για δύο ηλικιακές ομάδες παιδιών καθώς και για παιδιά με ιδιαίτερες ανάγκες, τοποθετήθηκε νέος ηλεκτροφωτισμός και ειδικά δάπεδα ασφαλείας, ενώ έχει γίνει διαμόρφωση του πρασίνου και έχει διαμορφωθεί με ειδική περίφραξη.

O Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Ανδρέας Ευθυμίου, δήλωσε σχετικά: «Ανταποκριθήκαμε στο αίτημα των κατοίκων της περιοχής και προχωρήσαμε με την Τεχνική μας Υπηρεσία στην μελέτη για την ανάπλαση της παιδικής χαράς της οδού Αναξαγόρα στον Ταύρο. Η Περιφέρεια Αττικής ανταποκρίθηκε και χρηματοδότησε το έργο κι έτσι τα παιδιά της περιοχής μπορούν πλέον να παίζουν σε μία ασφαλή και σύγχρονη παιδική χαρά. Συνεχίζουμε με έργο να αναβαθμίζουμε την ποιότητα της ζωής μας. Σας περιμένω κοντά μας, την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, προκειμένου να εγκαινιάσουμε ένα χώρο ψυχαγωγίας για τους μικρούς μας φίλους».

Facebook Comments Box

Απάντηση