Νέα Καλλιθέας

Συσκέψεις επί συσκέψεων…

Δημοσίευση στη www.kalitheapress.gr στις 14/9/2018 σήμερα τέσσερις μήνες μετά τι έχει αλλάξει .

Σύμφωνα με πληροφορίες αυτή την εβδομάδα πραγματοποιήθηκε συνάντηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης με θέμα την πορεία εν όψει των Δημοτικών εκλογών του 2019.

Σε μια απ’ αυτές που συμμετείχαν Δημοτικοί Σύμβουλοι της κ. Μαργαρίτη, του κ. Ψαλιδόπουλου και της παράταξης του ΣΥΡΙΖΑ, έγινε εκτενής αναφορά στα πεπραγμένα της σημερινής Διοίκησης Κάρναβου.

Όπως μας είπε στέλεχος δημοτικής παράταξης, μετά την χθεσινή συνάντηση στα γραφεία τους στο Παλιό Δημαρχείο,  στη συζήτηση αυτή προτάθηκε όπως εκδοθεί κοινό κείμενο που θα καταδικάζει την διοίκηση  του Κάρναβου ως την χειρότερη  Διοίκηση των τελευταίων 40 ετών, καθώς επίσης και   για την αποτυχία της σημερινής Διοίκησης να ανταποκριθεί στα καθημερινά προβλήματα των πολιτών και ότι η Καλλιθέα εδώ και τέσσερα χρόνια σταμάτησε οποιαδήποτε προσπάθεια ανάπτυξης και αναβάθμισης της ποιότητας ζωής των πολιτών’’.
Επίσης συζητήθηκε όπως  ΄΄οι τρεις παρατάξεις εντείνουν τον μεταξύ τους διάλογο με στόχο την συνεργασία εν όψει των επόμενων Δημοτικών Εκλογών΄΄.

Εντύπωση προκάλεσε η άρνηση της κ. Μαργαρίτη να υπογράψει την κοινή ανακοίνωση καταδίκης της Διοίκησης Κάρναβου επιφυλασσόμενη να  το συζητήσει με την παράταξή της ενώ ήταν παρόντες όλοι οι Δημοτικοί της Σύμβουλοι.

Ο ίδιος παράγοντας μας έλεγε ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός μεταξύ των στελεχών των δημοτικών παρατάξεων για την κατάσταση που επικρατεί στην αντιπολίτευση και ότι  χάνεται πολύτιμος χρόνος.
Facebook Comments Box
διάβασε και αυτό  Το 6o Μεσογειακό Φεστιβάλ του Δήμου Καλλιθέας (9-22 Σεπτεμβρίου)

Απάντηση