Συνεργασία με ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ

Σήμερα σε μια δύσκολη στιγμή για όλους μας. Εμείς συνεχίζουμε να σχεδιάζουμε το μέλλον γιατι πιστεύουμε οτι ο πόλεμος αυτός με τον αόρατο εχθρό που χτυπάει την Ελλάδα αλλά και όλο τον κόσμο δεν θα μας νικήσει αλλά θα καταφέρουμε να σταθούμε πιο δυνατοί. Τηρώντας όλα τα μέτρα που πρέπει για την δημόσια υγεία η διαδικτυακή σελίδα kallithea Press και το Ερευνα Press webradio καθώς και τα συνεργαζόμενα δίκτυα του Ομίλου ΕΡΕΥΝΑ Press. Οι ανθρώποι που το αποτελούμε οι οποίοι είμαστε ενας από εσας εργαζόμενοι οι περισσότεροι αλλού και εθελοντές στην ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ασχολούμαστε περισσότερο μέσω διαδικτύου και ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ
Σήμερα αποφασίσαμε να σας ανακοινώσουμε την συνεργασία μας με την Βικιπαίδεια ή Wikipedia με την οποία εδώ και καιρό είμαι συντάκτης είναι όπως αναφερει και παρακάτω ένα συλλογικό εγκυκλοπαιδικό εγχείρημα που στηρίζεται κυρίως στους Εθελοντές
Συγκεκριμένα η ΒΙΚΙΠΑΙΔΕΙΑ είναι Ενα συλλογικό εγκυκλοπαιδικό εγχείρημα που έχει συσταθεί στο Διαδίκτυο, παγκόσμιο, πολύγλωσσο, που λειτουργεί με την αρχή του wiki. Η Βικιπαίδεια έχει ως στόχο να παρέχει ελεύθερα επαναχρησιμοποιήσιμο περιεχόμενο, με αντικειμενικά και επαληθεύσιμα στοιχεία, που ο καθένας μπορεί να τροποποιήσει και να βελτιώσει.

Το έργο ορίζεται από τις ιδρυτικές αρχές. Το περιεχόμενό του είναι υπό την άδεια Creative Commons BY-SA και μπορεί να αντιγραφεί και να επαναχρησιμοποιηθεί στο πλαίσιο της ίδιας άδειας –ακόμα και για εμπορικούς σκοπούς– με την επιφύλαξη της συμμόρφωσης με τους όρους της άδειας.

Σήμερα, η Ελληνική Βικιπαίδεια περιλαμβάνει:
174.747
λήμματα 1.068
ενεργούς εγγεγραμμένους συνεισφέροντες
Συμμετοχή
Ο καθένας μπορεί διαδικτυακά να δημοσιεύσει άμεσα περιεχόμενο, αρκεί να ακολουθήσει τους βασικούς κανόνες που καθορίζονται από την κοινότητα, π.χ. την επαληθευσιμότητα του περιεχομένου ή την αποδοχή των λημμάτων.

διάβασε και αυτό  Εστιατόριο ΚΠΙΣΝ με την υπογραφή ΔΕΙΠΝΟΣΟΦΙΣΤΗΡΙΟΝ

Δημήτρης Μπιζιώτας

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Σαν Σήμερα 18 Μαρτίου γυρίζοντας το χρόνο πίσω σύμφωνα με…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: