Συνάντηση υποψήφιων Δημάρχων Βάσω Μαργαρίτη και Κώστα Γρίβα με Αντιπεριφερειάρχη Χρήστο Καπάταη

Συνάντηση έκανε  η Υποψήφια Δήμαρχος  Καλλιθέας με την Παράταξη « Όλα για την Καλλιθέα μας »  κ. Βάσω  Μαργαρίτη, πριν λίγες ημέρες μαζί με τον υποψήφιο Δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της κ.Νεκτάριο Βεκρή  με τον Αντιπεριφερειάρχη  κ. Χρήστο  Καπάταη.
Η συζήτηση  είχε σαν  αντικείμενο την ενημέρωση  για το πρόγραμμα των έργων που εκτελούνται από την Περιφέρεια Αττικής στην περιοχή των Τζιτζιφιών  και  γενικότερα στο Παραθαλάσσιο Μέτωπο της Πρωτεύουσας.
Ο Αντιπεριφερειάρχης  κος Χρήστος Καπάταης ενημέρωσε για τα χρονοδιαγράμματα και την προοπτική εκτέλεσης των έργων στην περιοχή των Τζιτζιφιών  και για την ανάπτυξη που θα δημιουργήσουν.
Επίσης  συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την συνεργασία των δύο  βαθμών της Αυτοδιοίκησης,  πρώτου και δεύτερου βαθμού.
Συνάντηση επίσης είχε και ο υποψήφιος Δήμαρχος Καλλιθέας επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Παρόν & Μέλλον της Καλλιθέας”  στις 16 Ιανουαρίου κ. Κωνσταντίνος Γρίβας με τον Αντιπεριφερειάρχη κ. Χρήστο Καπάνταη στην οποία συμμετείχε και ο κ. Λεωνίδας Μυάρης.
Ο κ.Γρίβας ενημερώθηκε για το χρονοδιάγραμμα της ολοκλήρωσης των έργων της περιφέρειας στη Καλλιθέα.
Ο Αντιπεριφερειάρχης κος Χρήστος Καπάταης ενημέρωσε για τα χρονοδιαγράμματα και την προοπτική εκτέλεσης των έργων στην περιοχή των Τζιτζιφιών και για την ανάπτυξη που θα δημιουργήσουν.
Επίσης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την συνεργασία των δύο βαθμών της Αυτοδιοίκησης, πρώτου και δεύτερου βαθμού, να τονίσω εδώ ότι η θέση μου στα έργα της παραλίας έχει εκφραστεί εδώ και χρόνια από τις δημόσιες ομάδες για τη πόλη μας που έχω στο διαδίκτυο!
Facebook Comments Box

Απάντηση