Συνάντηση της Γεωργίας Γεννιά με τον Πρόεδρο του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου

« Συνάντηση της Γεωργίας Γεννιά  με τον Πρόεδρο του Βιομηχανικού και Εμπορικού Επιμελητηρίου»

Η Βουλευτής  Α΄ Πειραιά  & Νήσων Γεωργία Γεννιά πραγματοποίησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλη Κορκίδη. Στη συζήτηση που διεξήχθη εκδηλώθηκε ουσιαστικό ενδιαφέρον στα θέματα που αφορούν τον  Βιομηχανικό και Εμπορικό κλάδο.

Συγκεκριμένα, υπήρξε εκτενής αναφορά και ενημέρωση  για το αναπτυξιακό σχέδιο της πόλης, τις θέσεις και τις προτάσεις Ε.Β.Ε.Π,  καθώς και τη Μελέτη Διαχείρισης Λιμένων Διεθνούς Ενδιαφέροντος. Επισημάνθηκε ιδιαίτερα η έντονη διαφοροποίηση  και αντίθεση του εμπορικού και επιχειρηματικού κόσμου στην προοπτική  δημιουργίας  μεγάλου εμπορικού κέντρου,  που στόχο έχει την αποδυνάμωση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων με δυσμενείς συνέπειες μεταξύ άλλων  για την τοπική ,  αλλά και την ευρύτερη οικονομία.

Μείζονος σημασίας αποτέλεσαν  επίσης τα θέματα αξιολόγησης  για το  κοινωνικό έργο και δράση του Επιμελητηρίου, με κεντρικό άξονα  την ενίσχυση των αδυνάτων μέσω της προστασίας της πρώτης  κατοικίας, και ρύθμισης  των δανείων και οφειλών  τους.

Facebook Comments Box

Απάντηση