Συνάντηση Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου με εκπροσώπους των Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών & Νηπιαγωγείων της Πόλης

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου Γιάννη Φωστηρόπουλου  και με αφορμή την έναρξη του νέου σχολικού έτους, οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συνάντηση με εκπροσώπους  των Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών & Νηπιαγωγείων της Πόλης.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παιδείας Μιχάλης Μιχαηλίδης καθώς και η Δημοτική Σύμβουλος & Εκπαιδευτικός Μαίρη Τρύφων ενώ με εκπροσώπους τους εκπροσωπήθηκαν  οι Ιδιωτικοί Παιδικοί σταθμοί : ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ  ΧΟΥΡΔΑΚΗ, ΤΟ ΤΡΕΝΑΚΙ , Η ΦΕΓΓΑΡΟΣΤΡΑΤΑ , Η ΛΙΛΙΠΟΥΠΟΛΗ , ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΜΠΑΛΟΝΙΑ , ΤΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ¨ΤΑ ΣΤΡΟΥΜΦΑΚΙΑ¨, ΤΟ ΠΑΛΑΤΑΚΙ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, ΟΙΩΝ &  ΑΡΙΩΝ  και η ΓΕΝΙΚΗ ΑΡΜΕΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΑΣ .

Από πλευράς Δημοτικής Αρχής έγινε ενημέρωση για τις κοινωνικές δράσεις του Δήμου ( Κοινωνικό Συσσίτιο, Κοινωνικό Παντοπωλείο, Χριστουγεννιάτικο Δέντρο Αγάπης)  και ζητήθηκε η υποστήριξη και η προβολή αυτών των δράσεων από τους μαθητές, τους γονείς και τους εκπαιδευτικούς .

Επίσης οι εκπρόσωποι των εκπαιδευτηρίων ενημερώθηκαν για τις εκδηλώσεις (πολιτιστικές και ενημερωτικές) καθώς και τις δράσεις που έχουν προγραμματισθεί για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ενώ τους ζητήθηκε η ευαισθητοποίηση και η στήριξη πρωτοβουλιών της Δημοτικής Αρχής σε θέματα ανακύκλωσης, καθαριότητας , φιλοζωικής δράσης  και αθλητικών δραστηριοτήτων.

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των Ιδιωτικών Παιδικών Σταθμών αφού εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την πρωτοβουλία του Δημάρχου, δήλωσαν αρωγοί και υποστηρικτές των δράσεων του Δήμου ενώ θα ακολουθήσουν και συναντήσεις  της Δημοτικής Αρχής με τους γονείς  και μαθητές  στα σχολεία.

Facebook Comments Box

Απάντηση