Συμβασιούχοι πυροσβέστες διαμαρτύρονται έξω από τη Βουλή

Σε ένστολη διαμαρτυρία έξω από τη Βουλή προχωρούν οι συμβασιούχοι πυροσβέστες, που είχαν δώσει ραντεβού για τις 9 το πρωί. Μέσω ανακοίνωσής τους κάνουν λόγο για «ιερό καθήκον» να αγωνιστούν σχετική με την εργασιακή τους τακτοποίηση, για την προάσπιση των κεκτημένων τους, αλλά και για να μπλοκαριστεί «το ξεσπίτωμα που έρχεται}.

«Στον εμπαιγμό απαντάμε με αγώνα», λένε οι συμβασιούχοι πυροσβέστες, οι οποίοι -μεταξύ άλλων- σημειώνουν πως «ο μακρόχρονος, δίκαιος πλην άνισος αγώνας μας μεταφέρεται για πολλοστή φορά στο δρόμο. Εκεί που επί δεκαετίες τώρα κερδίσαμε το λιγοστό τίμιο ψωμί που τρέμαμε την αξία μας και την προσφορά μας ,στην ευγενική υπόθεση της Πολιτικής Προστασίας χωρίς να προσκυνήσουμε και να γλύψουμε κανέναν.

Με τον αγώνα, τον ιδρώτα και το αίμα μας κερδίσαμε ότι κερδίσαμε, προστατεύοντας  επί δεκαετίες τις ιδιαίτερες πατρίδες μας, ευρισκόμενοι στην πρώτη γραμμή πάσης φύσεως συμβάντων του ΠΣ. Συνεχίζουμε λοιπόν τον αγώνα μας στο δρόμο γιατί το νομοθέτημα που φέρνει ο ΓΓΠΠ μαζί με μια κουστωδία αυλοκολάκων, γυρολόγων, κορτάκηδων “συνδικαλιστών” την Τρίτη 4 Φλεβάρη στο Ελληνικό Κοινοβούλιο προς ψήφιση, χωρίς καν να συζητήσει με το Συνδικάτο μας, το δεύτερο σε δύναμη μετά την ΠΟΕΥΠΣ στο ΠΣ μας ξεσπιτώνει, οξύνει τις παθογένειες του ΠΣ και συντηρεί την εργασιακή ομηρία των πενταετών και συμβασιούχων συναδέλφων, παλιών και νέων».

Αφού συγκεντρώθηκαν έξω από τη Βουλή, από την πλευρά της λεωφόρου Αμαλίας, στη συνέχεια κατευθύνθηκαν με πορεία προς τη Βασ. Σοφίας.

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Τη στιγμή που μία γυναίκα απλώνει το χέρι της στο όπλο άνδρα…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: