Συζητώντας με την Σοφία Κατσαρός στο kallitheapress

Πριν λίγες ημέρες Επικοινωνήσαμε με την νέα πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Σοφία Κατσαρός και ζητήσαμε να μας απαντήσει σε κάποιες ερωτήσεις. 

Ποια είναι η Σοφία Κατσαρός;

Είμαι μισή Ελληνίδα και μισή Κολομβιανή. Γεννήθηκα στη Νέα Υόρκη, και σε ηλικία δέκα ετών μετακόμισα στην Ελλάδα. Μεγάλωσα μέχρι τα 18 μου στην Κόρινθο, και μετά την αποφοίτησή μου από το λύκειο μετακόμισα στην Αθήνα για σπουδές και για δουλειά. Εργάζομαι επαγγελματικά από νεαρή ηλικία ως τραγουδίστρια. Φέτος είχα την χαρά να γίνω διεθνώς δισκογραφημένη. Στο διάστημα ενός χρόνου κυκλοφόρησαν τα πρώτα μου τραγούδια και βίντεο κλίπ.

Το πρώτο μου single είναι μία συνεργασία με τον διεθνούς φήμης Αμερικάνο παραγωγό Alvin Anthony, ένα τραγούδι με τίτλο «With You Here Tonight», με στοιχεία EDM και Tropical House, που κυκλοφόρησε από την HeavenMusic το περασμένο καλοκαίρι. Νιώθω πολύ περήφανη και χαρούμενη που αγαπήθηκε από τον κόσμο από το πρώτο κιόλας άκουσμα.Στις 18 Ιουλίου κυκλοφόρησε το remix του τραγουδιού “With You Here Tonight” από την Αμερικανική δισκογραφική εταιρεία Tarbo Records, με στοιχεία deep house και σε παραγωγή του Jason Kohlmann.

Από πολύ μικρή ηλικία κατάλαβα ότι ήθελα να ασχοληθώ και να κάνω καριέρα με το τραγούδι. Ξεκίνησα κάνοντας μαθήματα φωνητικής σε ωδείο και σε σχολή φωνητικής. Το πήρα απόφαση διότι δεν το διάλεξα εγώ,με διάλεξε αυτό. Είμαι απόλυτα ευτυχής όταν τραγουδάω. Ασχολούμαι αρκετά χρόνια με το επάγγελμα.

Έχεις σπουδάσει social media-δημόσιες σχέσεις. Κατά πόσο πιστεύεις ότι είναι απαραίτητα σήμερα;

Έχω πτυχίο πανεπιστημίου από το Deree, το Αμερικάνικο κολέγιο της Ελλάδος, με ειδικότητα στην Επικοινωνία Δημοσίων Σχέσεων και Διαφήμισης και υποειδικότητα στις ξένες γλώσσες, Ιταλικά και Γαλλικά. Μιλάω έξι γλώσσες: Ισπανικά, Αγγλικά, Ελληνικά, Γαλλικά, Αραβικά και Ιταλικά. Το γεγονός πώς ως τραγουδίστρια δουλεύω αρκετά και στο εξωτερικό, σημαίνει πώς αυτές οι γνώσεις με βοηθούν στο να συνεννοούμαι, αλλά μου εξασφαλίζουν και περισσότερες δουλειές λόγω του πλούσιου ρεπερτορίου μου, το οποίο μου δίνει την δυνατότητα να διασκεδάζω κόσμο ανεξαρτήτως υπηκοότητας.

Έχω πολύ καλή σχέση με τα socialmedia γιατί είναι ένας πολύ βασικός και άμεσος τρόπος για να επικοινωνήσεις με ανθρώπους παγκοσμίως. Στο επάγγελμα μου έχει διάφορες χρησιμότητες. Για παράδειγμα, στο Facebook και στο Instagram μπορώ και ανεβάζω αφίσες, φωτογραφίες και βίντεο για να ενημερώνω τους φίλους μου για τις εμφανίσεις μου. Κάνω συνεχώς καινούργιες γνωριμίες με άτομα του χώρου και μεγαλώνει ο κύκλος μου. Είναι σίγουρα μια παρέα, διότι οι φίλοι μου είναι ενεργοί συνεχώς. Τα αρνητικά του είναι ότι οι ανθρώπινες σχέσεις αραιώνουν όλο και περισσότερο, και χάνεται η μαγεία της συντροφιάς από κοντά.

Έχεις κυκλοφορήσει τα πρώτα σου τραγούδια. Πού θα εμφανίζεσαι το χειμώνα;

Θα μαθαίνετε όλα τα μουσικά μου νέα και για τις εμφανίσεις μου από τα παρακάτω socialmedia:

Sofia Katsaros Social Media:

YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCf8a6P8zGYcijX0EMLhMk6w

Facebook: https://www.facebook.com/Sofia-Katsaros-Singer-249198445555062/

Instagram: https://www.instagram.com/sofiakatsaros/

Twitter: https://twitter.com/SofiaKatsaros

Αν μπορούσαμε να πάμε το χρόνο μπροστά, πώς θα φανταζόσουν τη Σοφία σε μία δεκαετία;

Πετυχημένη,δισκογραφημένη τραγουδίστρια και ευτυχισμένη.

 

Δημήτρης Μπιζιώτας

Facebook Comments Box

Απάντηση