Στο πλευρό της Ελλάδας ο Μακρόν: Έτοιμοι να βοηθήσουμε στην προστασία των συνόρων της

Στο πλευρό της Ελλάδας, αλλά και της Βουλγαρίας, στέκεται η Γαλλία με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στο προσφυγικό και την κατάσταση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα ελληνοτουρκικά σύνορα στου Έβρο.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο γάλλος πρόεδρος Εμανουέλ Μακρόν τόνισε πως η χώρα του είναι έτοιμη να συνεισφέρει προκειμένου η χώρα μας να προστατεύσει τα σύνορά της, με αφορμή την άφιξη χιλιάδων προσφύγων, μετά το άνοιγμα των συνόρων από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Πλήρης αλληλεγγύη προς την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, η Γαλλία είναι έτοιμη να συνεισφέρει στις ευρωπαϊκές προσπάθειες για να τους παρασχεθεί ταχεία βοήθεια και για την προστασία των συνόρων. Πρέπει να δράσουμε μαζί για να αποφύγουμε μία ανθρωπιστική και μεταναστευτική κρίση», έγραψε στα social media ο Εμανουέλ Μακρόν.

Emmanuel Macron

@EmmanuelMacron

Pleine solidarité avec la Grèce et la Bulgarie, la France est prête à contribuer aux efforts européens pour leur prêter une assistance rapide et protéger les frontières. Nous devons agir ensemble pour éviter une crise humanitaire et migratoire.

5,476 people are talking about this
Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Συγχαρητήρια στις Ένοπλες Δυνάμεις, την Ελληνική Αστυνομία και την Ελληνική…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: