Στους Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας για το 2018! Τα βραβεία που έχουν καταστεί θεσμός για το Ελληνικό Επιχειρείν

Τα βραβεία – θεσμός στο ελληνικό επιχειρείν. Ένας θεσμός που επιβραβεύει τις επιχειρήσεις εκείνες που πρωταγωνιστούν ανοίγοντας δρόμους και στηρίζοντας έμπρακτα την ελληνική οικονομία. Η διοργάνωση αυτή αποτελεί συνέχεια της ετήσιας επιχειρηματικής έκδοσης “Οι Ισχυροί της Ελληνικής Οικονομίας” και τα βραβεία που απονέμονται προκύπτουν από τα επίσημα στοιχεία δημοσιευμένων ισολογισμών και τη γενική εικόνα και εκτίμηση της αγοράς για την πορεία των επιχειρήσεων στη χώρα μας.

Οι Άριστοι της πραγματικής οικονομίας αναδεικνύονται στην επίσημη τελετή απονομής, η οποία στηρίζεται από σημαντικές επιχειρήσεις διαφόρων κλάδων και αποτυπώνεται σε αναμνηστική πολυτελή έκδοση με τον ίδιο τίτλο.

Η Πρόεδρος του Ελληνικού Τμήματος  Ευρωπαίων  Δημοσιογράφων Σάγια Τσαουσίδου απένειμε ένα βραβείο στην εκδήλωση


Αναλυτικότερα, στην εκδήλωση τιμώνται οι Πρωταγωνιστές των Κλάδων, που αποτελούν τις κορυφαίες επιχειρήσεις βασικών κλάδων της ελληνικής οικονομίας, οι GreekBusiness Champions, επιχειρήσεις που με τις οικονομικές επιδόσεις τους διακρίθηκαν την τελευταία διετία, οι Ιστορικές Επιχειρήσεις σύμφωνα με το έτος ίδρυση τους, οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για την προσπάθειά τους στους τομείς της Ανάπτυξης και των Επενδύσεων, οι εταιρείες που πρωταγωνιστούν στο πεδίο τηςΕπιχειρηματικής Εξωστρέφειας, οι επιχειρήσεις που εν μέσω κρίσης κατόρθωσαν να επανακάμψουν και να αναπτυχθούν.

Τέλος, απονέμεται το βραβείο, η Επιχείρηση της χρονιάς η οποία αναδεικνύεται μέσα από το ίδιο το ελληνικό επιχειρείν και αποτελεί την κορυφαία διάκριση της διοργάνωσης καθώς επίσης και το Αριστείο Διεθνούς Έλληνα Επιχειρηματία, το οποίο απονέμεται σε Έλληνα Επιχειρηματία που διαπρέπει εκτός συνόρων.

πηγή: https://www.hellenicmediagroup.com

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες ο νεαρός πήρε εξιτήριο από το…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: