Στους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Αριστείδης Φωκάς

Ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε την ένταξη του κ. Φωκά στους ΑΝΕΛ – Είχε εκλεγεί βουλευτής με την Ένωση Κεντρώων

Στην Κοινοβουλευτική Ομάδα των ΑΝΕΛ προσχωρεί ο ανεξάρτητος βουλευτής Αριστείδης Φωκάς.

Η προσχώρησή του ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Πάνο Καμμένο το πρωί της Τρίτης. Ο κ. Φωκάς ήταν βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης της Ένωσης Κεντρώων και ανεξαρτητοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβρη.

Μετά την προσχώρηση αυτή το κόμμα του Πάνου Καμμένου διατηρεί το ελάχιστο των 5 βουλευτών, ακόμη κι αν διαγραφεί ο Θανάσης Παπαχριστόπουλος ο οποίος αναμένεται να υπερψηφίσει τη ψήφο εμπιστοσύνης και τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Τις τελευταίες ημέρες, και μετά τη διαγραφή Κουντουρά και Κόκκαλη, ο επικεφαλής των ΑΝΕΛ έχει κάνει “προσκλητήριο” προς ανεξάρτητους βουλευτές για να ενδυναμώσει και να διατηρήσει την Κοινοβουλευτική του Ομάδα. Ο Αριστείδης Φωκάς έχει ταχθεί πολλάκις κατά της συμφωνίας των Πρεσπών για το όνομα της πΓΔΜ.

Θυμίζουμε δε, πως ο κ. Φωκάς είχε δώσει το “παρών” τον περασμένο Απρίλη σε συλλαλητήριο οπαδών του ΠΑΟΚ όπου και φώναζε το σύνθημα “να καεί η Βουλή”. Για τη συμπεριφορά του αυτή είχε παραπεμφθεί στην επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Εν συνεχεία ο βουλευτής είχε στείλει επιστολή προς τη Βουλή με την οποία απολογείτο.

Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Φωκάς είχε τοποθετηθεί με δηλώσεις του υπέρ του Πάνου Καμμένου.

πηγή: https://www.news247.gr

Facebook Comments BoxΑκολουθήστε το Kalithea Press στο Google News Feed, για να ενημερώνεστε σωστά και έγκαιρα

Απάντηση

Recommended
Με διπλωματική αλλά σαφή γλώσσα η Αθήνα απάντησε στην ανακοίνωση…
Cresta Posts Box by CP
Content | Menu | Access panel
Αρέσει σε %d bloggers: